Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα Ζώδια σήμερα 01 Ιουλίου


Κριός

Αποφύγετε τις οικονομικές δοσοληψίες στα μέσα της ημέρας. Τα επαγγελματικά σας θα έχουν μια άνοδο προς το τέλος σήμερα με κάποιες ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Αν και δεν θα σας λείψουν οι νέες προτάσεις, μην ενθουσιαστείτε και εξετάστε τες αρκετά καλά, γιατί οι παρούσες συνθήκες, δεν σας ευνοούν ιδιαίτερα. Σήμερα θα έχετε αλλού το νου σας και δεν θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα αισθηματικά σας, αν και απλά θα τα βάλλετε σε δεύτερη μοίρα.

Ταύρος

Οι εντάσεις τις πρώτες ώρες της ημέρας θα είναι αναμενόμενες, αφού στην ουσία, θα σας απασχολούν αλλά πράγματα, εκτός από τα συναισθηματικά σας. Περισσότερο σήμερα, θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας ζητήματα και κάποιες αλλαγές που θα αποφασίσετε να πραγματοποιήσετε, θα εξελιχθούν θετικά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Δώστε όμως περισσότερη προσοχή στο σύντροφό σας, ο οποίος σας παραπονιέται έντονα τις τελευταίες ημέρες.

Δίδυμοι

Οι προβληματισμοί σας, περισσότερο στα αισθηματικά σας ζητήματα, θα συνεχίσουν να υπάρχουν, αλλά δεν υπάρχει λόγος να αφιερώνετε πολύ χρόνο μόνο σε σκέψεις. Ο χειμώνας σας έχει πιάσει για τα καλά και η επιθυμία ενός μόνιμου συντρόφου, πολλές φορές θα σας ρίχνει τη διάθεση. Κάποιες εντάσεις, θα είναι αναμενόμενες στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

Καρκίνος

Πολλές θα είναι και οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν σήμερα, ειδικά για εσάς τους αδεσμεύτους, στον αισθηματικό τομέα. Η προσπάθεια για την βελτίωση των οικονομικών σας, τελικά θα έχει θετικά αποτελέσματα, αν και δεν θα έχετε τη διάθεση για πολλές κουβέντες με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Μικρές εντάσεις είναι αναμενόμενες, αλλά δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια.

Λέων

Η καλή σας πορεία στα αισθηματικά σας, θα συνεχιστεί, αν και μερικές φορές, οι καθυστερήσεις στους στόχους σας, θα αυξάνουν τη νευρικότητα σας. Μην ξεσπάτε τα νεύρα σας σε πρόσωπα τα οποία στην ουσία, δεν φταίνε σε τίποτα. Μια αλλαγή στη συμπεριφορά σας, θα έχει θετικά αποτελέσματα. Η οικονομική σας πορεία, θα συνεχίσει την ανοδική της τροχιά. Κάποια χρήματα θα έρθουν στα χέρια σας σήμερα.

Παρθένος

Η πολλή καλή σας διάθεση, θα σας φέρει πιο κοντά στο σύντροφο σας, αν και είναι πολύ πιθανό, πολλοί να είναι αυτοί που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για εσάς. Κάποιες οικονομικές σας υποθέσεις, θα έχουν θετική έκβαση και χρήματα από το παρελθόν, θα έρθουν τελικά στα χέρια σας. Αν και τα οικονομικά σας δεν το επιτρέπουν ακόμα, θα κάνετε κάποια σχέδια για το κοντινό σας μέλλον.

Ζυγός

Δείξτε προσοχή στις αισθηματικές σας υποθέσεις και αποφύγετε τις επιπόλαιες κινήσεις. Η διάθεση σας να φλερτάρετε ασταμάτητα, δεν θα έχει πάντοτε τα αποτελέσματα που θα επιθυμούσατε και μερικές φορές, ίσως παρεξηγηθεί η συμπεριφορά σας. Κάποιες οικονομικές σας εκκρεμότητες από το παρελθόν, θα σας εμφανιστούν και ίσως σας δυσκολέψουν να τις τακτοποιήσετε. Η λύση θα βρεθεί, οπότε δεν υπάρχει λόγος να έχετε εκνευρισμό και ανασφάλεια.

Σκορπιός

Προσπαθήστε να είστε πιο επικοινωνιακοί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μην φτάνετε σε ακραίες καταστάσεις. Οι οικονομικές σας υποθέσεις θα έχουν μια αισθητή βελτίωση και τα οικονομικά σας, θα ακολουθούν μια ανοδική πορεία. Κάποιες αλλαγές στον χειρισμό τους, θα βοηθήσουν αρκετά στο μέλλον και οι αγορές που έχετε παραγραμματίσει, τελικά θα πραγματοποιηθούν.

Τοξότης

Βασικά θα σας ανησυχήσει το γεγονός, ότι ο καιρός περνάει και τα χρονικά περιθώρια να πραγματοποιήσετε τους στόχους και τις επιθυμίες σας, στενεύουν. Τα αισθηματικά σας, θα είναι σε μια ήρεμη κατάσταση και πολλές από τις εκκρεμότητες σας, θα κρατούν μια στάση αναμονής. Μικρές εντάσεις θα υπάρχουν στο στενό σας οικογενειακό περιβάλλον και εσείς θα πρέπει να κρατήσετε την ψυχραιμία σας. Οι ισορροπίες θα πρέπει να κρατηθούν και θα έχετε τελικά τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Αιγόκερως

Οι εντάσεις των προηγούμενων ημερών, θα υποχωρήσουν και η ηρεμία θα σας βοηθήσει στο να πάρετε αρκετές αποφάσεις. Ο έρωτας θα επιστρέψει στη σχέση σας και αν είστε ελεύθεροι, μια νέα γνωριμία, θα σας συμβεί πιθανότατα σήμερα. Τα οικονομικά σας, θα είναι σε καλή πορεία και μια τάση χαλάρωσης που θα έχετε, είναι πολύ πιθανό, τελικά να σας βγει σε καλό. Κάποιες αγορές που θα πραγματοποιήσετε σήμερα, ίσως σας βγάλουν από τον προγραμματισμό σας.

Υδροχόος

Η πολλή καλή σας διάθεση σήμερα, θα συνεχιστεί και οι καλές εντυπώσεις που θα δίνετε στους άλλους, θα σας αυξήσουν την αυτοπεποίθηση σας. Το ανεξάρτητο στοιχείο σας, το οποίο θα είναι ορατό σήμερα, στην ουσία θα λειτουργήσει θετικά και μια επανασύνδεση με ένα πολύ αγαπημένο σας πρόσωπο, είναι πολύ πιθανό να συμβεί αυτήν την περίοδο. Μην αμελήσετε όμως τα οικονομικά σας, γιατί σήμερα η κατάσταση δεν είναι και τόσο ευνοϊκή.

Ιχθύς

Πολλές θα είναι οι φορές, που αγαπημένα σας πρόσωπα, θα ανέχονται τις γκρίνιες σας, αλλά θα έχουν και την διάθεση να σας βοηθήσουν. Μην είστε αρνητικοί απέναντι τους και προσπαθήστε να επαναφέρετε το ήρεμο κλίμα. Αν και τα οικονομικά σας είναι ένας τομέας, ο οποίος σας έχει κουράσει τον τελευταίο καιρό, αυτά θα έχουν μια τάση να βελτιωθούν, αλλά θα πρέπει να δείξετε την ανάλογη υπομονή. Προσπαθείστε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.



astrologio.gr

Σχόλια