Ερευνα για τους εραστές της Ευρώπης


Πρόσφατη έρευνα συνέκρινε τους εραστές δώδεκα ευρωπαϊκών χωρών και κατέληξε σε συμπέρασμα αναφορικά με το ποιοι καταλαμβάνουν την κορυφή και ποιοι τις τελευταίες θέσεις της λίστας.

Οι Βρετανοί αποδείχθηκαν «οι πιο συντηρητικοί και πιο άχρηστοι» εραστές αλλά και οι πιο… kinky, μιας και δηλώνουν ότι είναι φαν των ερωτικών κουστουμιών και του σεξ σε δημόσιους χώρους – πράξη που πολλές φορές καταγράφουν και στο φακό.

Οι Βρετανοί βαθμολογώντας τον εαυτό τους ως προς τις σεξουαλικές τους επιδόσεις, με άριστα το 5, έβγαλαν μέσο όρο το 3,3.
Oι Ελβετοί φάνηκε ότι έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και… σκόραραν 3,9, ενώ στις επόμενες θέσεις βρίσκονται οι Δανοί και οι Αυστριακοί.

Ανάλογη εικόνα προέκυψε και όταν κλήθηκαν να βαθμολογήσουν  την ποιότητα των ερωτικών τους επαφών. Οι Βρετανοί κατατάχθηκαν τελευταίοι, ενώ οι Ελβετοί βρέθηκαν για ακόμα μια φορά στην πρώτη θέση της λίστας με το καλύτερο από πλευράς ποιότητας σεξ. Στις επόμενες θέσεις, ακολουθούν οι Ολλανδοί και οι Ισπανοί.
Οι Γάλλοι που έχουν τη φήμη των καλών εραστών δεν τολμούν συχνά να εκθέσουν την ερωτική τους ζωή με τον ή την σύντροφό τους, με ένα μόλις 19% να έχει επιχειρήσει να κάνει σεξ σε χώρο εκτός σπιτιού. Προέκυψε, δε, ότι είναι εκείνοι με τους περισσότερους σεξουαλικούς συντρόφους, των οποίων, μάλιστα, θυμούνται ακόμα και τα ονόματα.

Οι βόρειοι Δανοί και Φινλανδοί είναι οι πιο άπιστοι, με ένα 32% να παραδέχεται την απιστία του, ενώ πιο πιστοί στο ταίρι τους αναδείχθηκαν οι Γερμανοί, μιας και ένα ποσοστό της τάξης του 15% παραδέχτηκε ότι έχει αμαρτήσει.

Οι Σκανδιναβοί βγαίνουν πρώτοι και στα one night stands, ενώ τους ακολουθούν οι Δανοί.

Οι Έλληνες δεν αποτελούσαν αντικείμενο της έρευνας.



Σχόλια