Πάτρα: «Ευχαρίστησε» τους... αναρχικούς ο Ηλίας Κασιδιάρης


«Απόλυτα υποταγμένο» και «πιόνι των διεθνών τοκογλύφων» χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο Ηλίας Κασιδιάρης από την Πάτρα όπου βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής μαζί με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρο, προκειμένου να εγκαινιάσουν τα νέα γραφεία του κόμματος στην πόλη.



Για «άπλυτους» και «μπολσεβίκους» έκανε λόγο αρχικά ο Ηλίας Παναγιώταρος, αναφερόμενος στους αντιεξουσιαστές, ενώ ο Ηλίας Κασιδιάρης, τους «ευχαρίστησε» λέγοντας πως αυτοί έκαναν γνωστό στην κοινωνία πως υπάρχουν οι εθνικιστές.

«Τόσα χρόνια όταν γίνονταν συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής, έρχονταν για διαμαρτυρία, εισέπρατταν μερικές κλωτσιές και έτσι μάθαιναν οι Έλληνες ότι υπάρχουν και οι εθνικιστές, αφού αυτό έπαιζαν τα πουλημένα κανάλια. Αυτή την προβολή τη χρωστάμε στους αναρχικούς και οφείλω να τους ευχαριστήσω», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κασιδιάρης.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το patrastimes.gr, εξαπέλυσε επίθεση και για την ΕΡΤ, λέγοντας πως κανείς δεν τους έδωσε το λόγο και όλοι τους κατηγόρησαν πως σε αυτό το ζήτημα, η Χρυσή Αυγή πήγε με το πλευρό του Α. Σαμαρά.

Σχόλια