Αλλάζει το σκηνικό του καιρού


Απότομη αλλαγή του καιρού προβλέπεται για σήμερα Πέμπτη. Θα σημειωθούν νεφώσεις σε όλη τη χώρα με πιθανές βροχές και καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος, αργότερα όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με βροχές από το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν αυξημένες νεφώσεις με πιθανές βροχές το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις, οι οποίες το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 17 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.


Σχόλια