Καταδίωξη και πυροβολισμοί στην ορεινή Ναυπακτία για τον Μάριον Κόλα


Τους αδίστακτους κακοποιούς – δραπέτες των φυλακών Τρικάλων εντόπισαν αστυνομικοί να κινούνται με κλεμμένο αγροτικό όχημα στην ορεινή Ναυπακτία. Οι Αλβανοί κακοποιοί κατέβηκαν οπλισμένοι από το όχημα και αστυνομικός που τους είδε πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό. Εκείνοι τράπηκαν σε φυγή και αμέσως ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό τους.


Η αστυνομία έχει αποκλείσει δύο μοναστήρια στην περιοχή, του Βαρνάκοβα και της Αμπελακιώτισας και δεν αφήνουν τους πολίτες να πλησιάσουν, αφού εκτιμούν ότι σε εκείνο το σημείο κρύβονται οι άκρως επικίνδυνοι δραπέτες.

Σύμφωνα με το onairnews όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 04.00 τα ξημερώματα στην περιοχή Ευπάλιον, στην ορεινή Ναυπακτία. Οι δράστες έκλεψαν ένα αγροτικό όχημα από το χωριό Φιλοθέη και λίγη ώρα αργότερα έπεσαν σε μπλόκο της αστυνομίας. Στο μπλόκο ήταν δύο τζιπάκια της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) με ελεύθερο σκοπευτή. Οι αστυνομικοί έριξαν τον προβολέα στο κλεμμένο αυτοκίνητο και τότε οι κακοποιοί κατέβηκαν από το αγροτικό με τα καλάσνικοφ στα χέρια.

Αστυνομικός πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό και τότε οι Αλβανοί δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, μπήκαν στο αυτοκίνητο, έκαναν αναστροφή και έφυγαν από το σημείο.




Σχόλια