Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/6


Κριός


Νιώθετε περίεργα αφού είστε αποφασισμένοι να γυρίσετε για λίγο πίσω και να κάνετε εκεί ένα γενναίο ξεκαθάρισμα, πιάνοντας όλα τα θέματα που σας είχαν πονέσει από την αρχή. Με άλλες δυνάμεις πλέον και με άλλες συνθήκες σίγουρα θα καταφέρετε να ξετρυπώσετε και το λόγο της ματαίωσης από μια κατάσταση ή ακόμα και τις ανατροπές που είχατε υποστεί όλο αυτό το διάστημα. Τουλάχιστον θα σταματήσει εδώ γιατί το μάθημά σας μάλλον το έχετε πάρει, κυρίως όσο αφορά στη σχέση σας με έναν Ταύρο ή Σκορπιό από το παρελθόν σας. Η σχέση με ένα μεγαλύτερο πρόσωπο σας ζορίζει αλλά συγχρόνως γίνεστε αναγκαστικά περισσότερο υπεύθυνοι και σταθεροί.




Ταύρος


Το παρελθόν ξανακτυπά και τώρα επιδιώκετε να βρεθείτε πιο κοντά με μια κατάσταση που αφορά σε ένα πολύ δικό σας πρόσωπο ή μια συνεργασία αλλά τουλάχιστον θα ξέρετε για ποιο λόγο γίνετε η υπαναχώρηση ή η καθυστέρηση. Καλό είναι να μην είστε κτητικοί ή αρνητικοί με ένα πρόσωπο που ναι μεν είναι κοντά σας αλλά τα σχέδια του και η συμπεριφορά του είναι αμφιλεγόμενη ως προς τα δικά σας συμφέροντα. Με λίγη καλή διάθεση και περισσότερο ροζ χρώμα θα ξεπεράσετε οτιδήποτε σας απασχολεί ή σας μπλοκάρει. Ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει άμεσα και είναι από τον χώρο της δουλειάς σας ή από μια καθημερινή σας επαφή μπορεί με ένα δικό του τρόπο να σας δείξει τα συναισθήματά του.


Δίδυμοι


Γίνεστε κλειστοί και προσεκτικοί στις απόψεις σας ή στα λεγόμενά σας. Η σχέση με έναν Σκορπιό σίγουρα σας ζορίζει αλλά σας βγάζει και στη επιφάνεια ταλέντα που δεν τα είχατε αναγνωρίσει, όπως βάθος, πάθος και διάθεση για έρευνα. Όλα να ξέρετε γίνονται για κάποιο λόγο γιατί υπάρχει ένας εσώτερος σοφός ο οποίος φροντίζει για μας, χωρίς εμείς να το καταλαβαίνουμε. Η σχέση με έναν Ιχθύ έχει δυνατότητες να βελτιωθεί και να προχωρήσει γιατί θα δείτε με ένα άλλο μάτι κάποιες δυσκολίες που υπάρχουν. Το σταμάτημα ενός σχεδίου που αφορά και μια συνεργασία γίνεται γιατί χρειάζεται να βάλετε σκληρότερη εργασία ή τους όρους σας, παρόλο που εσείς δεν βλέπετε μέλλον μέσα από αυτό.


Καρκίνος


Νιώθετε ότι μπορείτε να βγάλετε πιο εύκολα το διεκδικητικό σας κομμάτι και κυρίως στον ερωτικό τομέα. Αφού θα τολμήσετε να κερδίσετε ακόμα και ένα πολύ δύσκολο στόχο. Όσοι σχετίζεστε με ένα μεγαλύτερο πρόσωπο θα πρέπει να πάτε με τα νερά του και, παρόλο που διαφωνείτε, θα πρέπει να σεβαστείτε τις επιθυμίες του, κυρίως αν είναι Ταύρος ή Σκορπιός. Τα εμπόδια που μπορεί να υπάρχουν σε μια δουλειά ρίσκου θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε χρόνο. Αν το δείτε με αυτόν τον τρόπο τότε μπορείτε να προχωρήσετε μπροστά με ασφάλεια, αλλιώς αν βιάζεστε μπορεί να γίνουν λάθη.


Λέων


Είστε κάπως ανήσυχοι είτε με ένα δικό σας πρόσωπο είτε με μια υπόθεση που σας ξαναγυρνάει στο παρελθόν και αφορά σε ένα ακίνητο ή ένα οικονομικό θέμα του οποίου η διαχείριση από την πλευρά σας σάς δημιούργησε το πρόβλημα. Μην αφήνετε αρνητικές σκέψεις να σας ταλαιπωρούν. Αυτές μπορεί να μην είναι αληθινές και να είναι δικές σας υποθέσεις βάσει εσωτερικών διαστρεβλωμένων εντυπώσεων. Η ωρίμανση που αφορά και στην σχέση σας με ένα πολύ δικό σας πρόσωπο θα σας κάνει καλό. Μπορεί βέβαια να σας στριμώξει αλλά με αυτόν τον τρόπο δοκιμάζετε τις δυνάμεις σας οι οποίες σιγά-σιγά επανέρχονται.


Παρθένος


Θα αναζητήσετε βαθιές επαφές και συζητήσεις, ακόμα και με ένα πρόσωπο που μπορεί να είχατε χαθεί. Τώρα είναι αναγκαίο να τα βάλετε όλα επί τάπητος και να τα δείτε εκ νέου. Θα συμπεριληφθούν τα συναισθήματά και των δυο γιατί μάλλον δεν είχατε δώσει καθόλου σημασία σε αυτό τον τομέα και είχε λειτουργήσει η λογική. Η εργασιακή σας ιδιότητα θα τονιστεί περισσότερο γιατί θα προβάλετε με μεγαλύτερο σθένος τις γνώσεις σας και θα προσπαθήσετε να γίνετε απαραίτητοι σε κάποια άτομα. Ένα ταξίδι που θέλατε να γίνει εδώ και καιρό θα σας βγάλει από ένα οικονομικό αδιέξοδο.


Ζυγός


Είστε έτοιμοι να ζητήσετε πράγματα που σας ανήκουν και μπορεί να αφορούν και μια παρελθούσα οικονομική κατάσταση στην οποία εσείς πιστεύετε ότι είχατε αδικηθεί ή μείνει πολύ πίσω εξ αιτίας μιας αδικίας. Σίγουρα είστε κάπως στριμωγμένοι από αυτή την περιπέτεια αλλά τουλάχιστον αυτή την περίοδο έχετε το σθένος να βγάζετε όλες τις δυσκολίες στην επιφάνεια και να σταματάτε το κακό από την ρίζα του. Γενικά επειδή έχετε πάρει φόρα καλό είναι να μην σταματήσετε ή να μην σας ρίξουν με λόγια κολακείας γιατί μερικές φορές είστε επιρρεπείς από αυτό το θέμα. Η σχέση με έναν Ταύρο μπορεί να εμποδίζεται από κάποιες εξωτερικές συνθήκες.


Σκορπιός


Είστε ξανά στο επίκεντρο της εσωτερικής σας δύναμης και χρειάζεται για να μην την χάσετε να μην αναλώνεστε σε σκέψεις εκδίκησης ή άλλης μορφής ρεβάνς. Επειδή μπορεί να το παρακάνετε, χρειάζεται να κάνετε διάκριση στο ποιός θα είναι αυτός που θα του βάλετε τα όρια σας και ποιος όχι γιατί δεν είναι όλοι υπεύθυνοι και κυρίως ένα άτομο που είναι πολύ κοντά σας και μερικές φορές την πληρώνει αυτό. Όσοι σχετίζεστε με Ταύρο, Λιοντάρι και Υδροχόο και είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα αναγκαστείτε να φρενάρετε μια υπόθεση που σας απασχολεί γιατί θα συναντήσετε δυσκολίες και μόνο αν βγάλετε συμπόνια θα λυθεί πιο εύκολα το θέμα σας.


Τοξότης


Αποφασίζετε να κερδίσετε λίγο ξεκούραση και ίσως, αν δεν έχετε και τρέχουσες καθημερινές εργασίες, να χαλαρώσετε, απομονώνοντας για λίγο όλες σας τις δράσεις. Όσοι δεν μπορείτε εκ των συνθηκών, θα αποτραβηχτείτε ίσως στον δικό σας κόσμο και θα αναπολήσετε ακόμα και το παρελθόν. Σίγουρα κάτι σας απασχολεί βαθιά και σκέφτεστε τι μπορεί να κάνετε προκειμένου να μην πονάτε. Αν προσεύχεστε και σκέφτεστε θετικά για τον εαυτό σας και όχι σενάρια δύσκολα θα ξεπεράσετε την βαθιά κρίση. Επειδή ο θυμός σας είναι κρυμμένος μπορεί σήμερα να βγει στην επιφάνεια. Γενικά θα λειτουργήσει το παρασκήνιο και χρειάζεται να είστε πολύ φειδωλοί στις κρίσεις σας και τα συμπεράσματά σας.


Αιγόκερως


Ένα κομμάτι που το κρατάτε πολύ δικό σας ίσως τώρα να αποφασίσετε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και αυτό να σας κάνει να δημιουργήσετε μεγαλύτερους και βαθύτερους δεσμούς ακόμα και με ένα άτομο που είστε σε απόσταση. Κυρίως ένας Σκορπιός μπορεί να σας περιτριγυρίζει και να μην βρίσκατε μέχρι τώρα και μεγάλο σημείο επαφής. Ένα οικονομικό θέμα που σχετίζεται και με ένα άλλο πρόσωπο θα σας απασχολήσει και επειδή είστε σε φάση που θα πρέπει να ζητήσετε χρήματα ή να εμπλακείτε σε μια τέτοια υπόθεση κολλάτε αλλά τελικά θα το κάνετε γιατί θα σκεφτείτε πιο πρακτικά.


Υδροχόος


Είστε κάπως απομονωμένοι γιατί το παρελθόν σας ταλαιπωρεί και πάλι και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο περνάτε μια πίεση για ένα θέμα που σας απασχολεί. Σίγουρα ο τρόπος που το αντιμετωπίζετε δεν είναι και ο πλέον δυναμικός. Μάλλον παθητική στάση έχετε πάρει γιατί νιώθετε ότι κάτι σας τραβάει πίσω και δεν μπορείτε να βρείτε την κατάλληλη λύση. Όμως αν βάλετε φως από την προσωπική σας εσωτερική διάσταση στην υπόθεση αμέσως θα λυθεί γιατί υπάρχει υποδομή. Ο Σκορπιός είναι το άτομο που μπορεί να σας κοντράρει αλλά μπορεί να γίνεται για καλό σας με στόχο να οριοθετήσετε εσείς τα όρια σας και όχι οι άλλοι.


Ιχθύες


Τα βαθιά σας συναισθήματα εκτονώνονται και εσείς είστε πολύ κοντά στο να υλοποιηθούν κάποια σχέδιά σας τα οποία είναι βέβαια πολύ μυστικά και βαθύτερα αλλά τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια με στόχο να πραγματοποιηθούν. Η σχέση με ένα άτομο που ίσως και να ζει ή να σχετίζεται με το εξωτερικό μπορεί να γίνει περισσότερο ουσιαστική και συναισθηματική. Οι γεννημένοι αρχές του δευτέρου δεκαημέρου θα διαπιστώσετε ότι θα κερδίσετε με ευκολία μια υπόθεση οικονομική που περιμένατε ή ακόμα μπορεί να απαλλαχτείτε τελείως από μια νομική υπόθεση.



astrologio.gr

Σχόλια