Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/6




ΚΡΙΟΣ

Είστε πιο ελεύθεροι να κάνετε τα δικά σας και μέσα από αυτά να εκφραστείτε πιο δυναμικά. Για αυτό θα πείτε πράγματα έξω από τα δόντια όχι αναγκαία αρνητικά αλλά θα πείτε αλήθειες που έχετε ανάγκη να εκφράσετε. Η πιθανή αλλαγή σε ένα σενάριο επαγγελματικό μπορεί να σας αλλάξει τελείως τη διαδρομή αλλά μάλλον δείχνει ότι θα γίνει για καλό σας. Φίλοι και ομάδες θα είναι πολύ επιβοηθητικοί για σας. Ο Υδροχόος παρέχει σημαντική βοήθεια προς το πρόσωπο σας..



ΤΑΥΡΟΣ

Δημιουργείτε μια απόσταση από τα πράγματα και αυτό είναι κατά κάποιο τρόπο δύσκολο για τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Ίσως να νιώθετε ανικανοποίητοι από τη ζωή σας και από την εν γένει πορεία μιας υπόθεσης που έχετε αναλάβει. Σίγουρα έχετε υπομονή για να ξεπεράσετε τα δύσκολα. Κρατείστε τις αποστάσεις εκεί που νιώθετε καλά και μην σκέφτεστε τι θα πουν οι άλλοι. Μια ξαφνική επαφή με έναν Κριό που μπορεί να γνωρίζεστε και από το παρελθόν θα σας αναστατώσει γιατί δεν ξέρετε μετά τι μέλλει γενέσθαι.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Εκφράζετε πιο εύκολα τον εαυτό σας και αυτό σας βοηθά στο να ανοίξετε περισσότερο και να έρθετε σε επαφή με άτομα που σας ενδιαφέρουν και παίζουν και ένα σημαντικό ρόλο τουλάχιστον στην δουλειά σας. Οι επαφές και οι γνωριμίες είναι αυτές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε κάτι το ξεχωριστό. Όχι ότι δεν τα καταφέρνετε από μόνοι σας αλλά δεσμεύεστε και τελικά κάνετε πράξη αυτά που λέτε. Ένας Υδροχόος θα είναι το κύριο πρόσωπο της ημέρας.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξεκινάει από σήμερα μια πολύ τυχερή και δημιουργική περίοδος για σας, αφού μπαίνει ο Δίας στο ζώδιό σας και μέσα από αυτή την ενέργεια θα χαρείτε πολύ περισσότερα πράγματα από παλιά. Από την άλλη, τουλάχιστον για σήμερα η σκέψη ενός Υδροχόου μπορεί να σας ταλαιπωρεί γιατί δεν έχετε ευκολία να τον προσεγγίσετε ή να επικοινωνήσετε μαζί του, τουλάχιστον με το σωστό τρόπο που θέλετε εσείς. Αλλά τελικά με την παρέμβασή ενός φίλου θα τα καταφέρετε. Ιδιαίτερες οικονομικές συμφωνίες μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν αλλά με το πείσμα σας θα τα καταφέρετε να κλείσετε όλες τις τρύπες.



ΛΕΩΝ

Είστε αποφασισμένοι να σταθείτε στο πλευρό ενός Υδροχόου ή να ξοδέψετε την ενέργειά σας για κάποιες ανάγκες άλλων ατόμων που έχετε στενή σχέση μαζί τους. Η ανάγκη προστασίας της οικογένειάς σας ή δικών σας προσώπων θα μεγαλώσει αυτή την περίοδο. Είναι σημαντικό να είστε καλά με τον εαυτό σας γιατί από εκεί ξεκινάει όλη η δημιουργία ή μη της ζωής σας. Ένας Σκορπιός μπορεί να αποδειχτεί ότι είναι ο προορισμός της ζωής σας.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε σε φάση που προσπαθείτε να καταλάβετε συμπεριφορές που δεν σας καλύπτουν ή δεν τις κατανοείτε. Είναι σημαντικό να είστε ανοικτοί σε νέες εμπειρίες στις οποίες είστε πολύ διστακτικοί ή ακόμα και αρνητικοί, κυρίως αν σχετίζεστε με έναν Υδροχόο που είναι συνέχεια ήξεις - αφήξεις. Η υποστήριξη από άτομα που έχουν την συμπεριφορά οικογένειας σίγουρα θα σας κάνει καλό. Πάντως αν επιμείνετε, θα βρείτε μια καλή πρόσβαση μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο για να εκφράσετε αυτά που θέλετε πιο εύκολα. Αλλά θα χρειαστεί να είστε συγκεντρωμένοι σε ένα στόχο και κυρίως να είστε ανοικτοί σε νέα σχήματα.



ΖΥΓΟΣ

Είστε σε καλή φάση γιατί ερωτοτροπείτε και δημιουργείτε και αυτό σας ανεβάζει την διάθεση. Η ζωή σας είναι πολύ σημαντική αυτή την περίοδο αφού θα νιώσετε προστασία και υποστήριξή είτε από την οικογένεια είτε από άτομα που έχετε γύρω σας. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές στον τρόπο σκέψης γιατί θα υπάρχει μια υπερβολή που ίσως να σας εμποδίζει τελικά να φτάσετε στον τελικό σας στόχο. Ο Υδροχόος και ο Ιχθύς σας δείχνουν ερωτικό ενδιαφέρον.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χρειάζεται να αποδεχτείτε πράγματα πολύ διαφορετικά από τη νοοτροπία σας, τουλάχιστον για σήμερα, για να γίνετε ένα με την ομάδα ή την παρέα που συμμετάσχετε. Ίσως να μην μπορείτε να αποδεχτείτε τη διαφορετικότητα και αυτό να σας κάνει τη ζωή δύσκολη. Ένας Υδροχόος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμά σας αλλά για να τον κρατήσετε θα χρειαστεί να είστε ανοικτοί στις ιδέες του ή τουλάχιστον να μην του πηγαίνετε κόντρα. Η ιδέα της αυτοπροστασίας θα είναι πολύ χρήσιμη για τη μετέπειτα πορεία σας.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Η γνώση που έχετε ανάγκη να παίρνετε συνέχεια για να βρίσκεστε μπροστά από τις καταστάσεις μερικές φορές σας δίνεται απλόχερα είτε μέσω φίλων είτε μέσω μιας ομάδας. Σήμερα μπορεί να χρειαστεί να μιλήσετε μπροστά σε κόσμο ή να κάνετε κάτι που θα αποδείξει τα προσόντα σας είτε σε γραπτό επίπεδο είτε σε προφορικό. Ο σχεδιασμός ενός ταξιδιού θα σας ικανοποιήσει γιατί θα γίνει με τις συνθήκες που θέλετε εσείς. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα κάνετε μια καλή συνεργασία η οποία μπορεί να σας φέρει και χρήματα.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε αρκετά προβληματισμένοι για θέματα οικονομικά και αυτό σας βάζει να σκεφτείτε περισσότερο με έναν ιδιαίτερο τρόπο γιατί ίσως να θέλετε να πρωτοτυπήσετε και να μην ξέρετε πώς. Μπορεί να συνεργαστείτε με ιδιαίτερους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να δείτε και μια άλλη πλευρά της ζωής. Σίγουρα θα μιλήσετε για ένα ακίνητο με ένα Λιοντάρι και ίσως να πάρετε αποφάσεις από κοινού. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε προστασία και βοήθεια από συνεργάτες ή από την πλευρά του γάμου σας. Προσέξτε τις κρίσεις σας για τα άτομα που βγάζετε γιατί μπορεί να πέσετε έξω.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα έχετε την τιμητική σας, αφού θα εκφράζεστε πιο ελεύθερα και δυναμικά. Είναι σημαντικό να καταλάβετε τον εαυτό σας γιατί μερικές φορές εκεί που είστε καλά, εκεί νιώθετε ότι δεν έχετε αντιληφτεί όλο το φάσμα της προσωπικότητάς σας, αφού μερικές φορές λειτουργείτε ιδιόρρυθμα ακόμα και για σας τους ίδιους. Η αλλαγή του σκηνικού με έναν Καρκίνο θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο οικεία μαζί του και ίσως να πάρετε απόφαση να σβήσετε κάποιες κακές στιγμές μεταξύ σας. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα κλείσετε μια δουλειά σημαντική.



ΙΧΘYΕΣ

Είστε γενικά αφημένοι και μάλλον θα θέλατε να ξεκουραστείτε ή να μείνετε κατά κάποιον τρόπο μόνοι με τον εαυτό σας για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Ξεκινάει μια σημαντική περίοδος για σας όπου θα νοικοκυρευτείτε κάπως και θα προστατέψετε περισσότερο τον εαυτό σας. Κάτω από ειδικές συνθήκες μπορεί να γνωρίσετε ένα Λιοντάρι με το οποίο θα θέλατε πολύ να είστε φίλοι. Συνεχίζεται η επαγγελματική δράση σας αλλά αρκετοί είστε μπερδεμένοι για το τι ακριβώς θέλετε. Ίσως να μην μπορείτε να πάρετε αποφάσεις.




Μπέλλα Κυδωνάκη/astrology.gr

Σχόλια