Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/6



Είστε περισσότερο ανεξάρτητοι και λέτε την γνώμη σας ελεύθερα είτε σε έναν Υδροχόο είτε μέσα σε μια ομάδα. Αναγκαστικά θα κάνετε κάτι καινούργιο και πολύ πρωτοποριακό γιατί το έχετε ανάγκη και, πάνω από όλα, εκεί σας πηγαίνει η ροή των πραγμάτων. Η ευαισθησία σας είναι πάντως αρκετά μεγάλη και σίγουρα θα είστε από αυτούς που θα αναζητήσετε μια ζεστή φωλιά. Γενικά, κινείστε πιο εύκολα ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις, γιατί έχετε την διάθεση της επικοινωνίας και της διπλωματίας.


ΤΑΥΡΟΣ 

Νιώθετε την ανάγκη να απομονωθείτε και να γίνετε κάπως επιφυλακτικοί απέναντι σε κάποιες καταστάσεις που σας ενοχλούν ή σας πιέζουν να δείξετε ένα άλλο πρόσωπο. Παρόλο που μερικές φορές είστε σταθεροί σε άτομα και καταστάσεις, μερικές φορές γίνεστε ιδιαίτερα εκκεντρικοί και αποφεύγετε ακόμα και τα πολύ στενά σας πρόσωπα. Καλό είναι να μην θεωρήσουν οι άλλοι ότι τους σνομπάρετε γιατί σίγουρα θα γίνουν παρεξηγήσεις. Ο Υδροχόος θα σας προβληματίσει γιατί μπορεί να σας βάλει τα όρια του ξαφνικά και απρόσμενα.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε άνετοι και φιλικοί. Αυτή η ημέρα θα σας βοηθήσει ώστε να αναπτύξετε προσωπικές πρωτοβουλίες και να κινηθείτε σε χώρο που υπάρχουν πολλά άτομα. Θα κερδίσετε με την παρουσία σας τις εντυπώσεις, γιατί το λέγειν σας είναι καλό και μπορείτε και στηρίζετε με ευκολία αυτά που λέτε. Έχετε πολλά φόντα να κερδίσετε χρήματα είτε μέσα από μια ομαδική συνεργασία είτε μέσω ενός νομικού θέματος το οποίο φαίνετε ότι θα κερδίσετε. Η επαφή με Υδροχόο σας εντυπωσιάζει πάντα, οπότε σίγουρα είστε και πάλι πολύ κοντά του με κοινά άτομα για παρέα.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναγνωρίζοντας ότι χρειάζεται να γίνετε περισσότερο ανοικτοί ή ακόμα και ανεκτικοί θα προχωρήσετε με αυτό το μέτρο για σύγκριση. Αλλιώς, αν παραμείνετε σε παλιά μοντέλα, δεν θα μπορέσετε να πιάσετε τον σφυγμό της εποχής. Ιδιαίτερα, αν σας ενδιαφέρει ένας Υδροχόος, για να ξεκινήσει ξανά μια σχέση μαζί του χρειάζεται να πάρετε ένα σβηστήρι και να σβήσετε όλα τα κακώς κείμενα. Θέματα ασφάλειας, φόρων και κληρονομιάς θα σας απασχολήσουν αρκετά.



ΛΕΩΝ

Όλον αυτό τον καιρό είχατε κλειστεί και τώρα αναγκαστικά ανοίγεστε, γιατί είτε θα βρεθείτε με μια ομάδα και θα πρέπει να δουλέψετε από κοινού για να πετύχει το σχέδιο σας, είτε θα βρεθείτε με έναν Υδροχόο ο οποίος θα σας επιβάλλει με το δικό του τρόπο να συμμετάσχετε στην ζωή του. Αυτό μπορεί να σημαίνει συμμετοχή σε παρέα με κοινούς φίλους ή ακόμα και μια συνεργασία που εκ των πραγμάτων θα υπάρχει περισσότερος κόσμος. Γενικά, θα έχετε μεγαλύτερη σχέση με το χρήμα και ίσως να γίνετε αρκετά προσεκτικοί.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναζητώντας τη χαμένη σας ελευθερία τώρα πατάτε πόδι. Και ενώ είχατε πάρει απόφαση να είστε κοντά με ένα πρόσωπο, τώρα έχετε κάνει στροφή 180 μοιρών και κοιτάζετε μόνο μπροστά. Κυρίως ο Καρκίνος που έχετε μεγαλύτερη συμβατότητα είναι πολύ κοντά σας, αλλά αν δεν έρθει στα μέτρα σας είστε έτοιμοι να τον διαγράψετε πολύ εύκολα. Προτιμάτε βέβαια να μείνετε φίλοι παρά να ζορίζεστε με συμπεριφορές που δεν καταλαβαίνετε. Επαγγελματικά θα αναβαθμιστείτε και θα κάνετε πολλά καλά βήματα. Τα χρήματα είναι πιο κοντά στη ζωή σας. Κάντε λίγο υπομονή.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



ΖΥΓΟΣ

Νιώθετε πιο άνετα γιατί διαχειρίζεστε με μεγαλύτερη εξυπνάδα όλα σας τα ζητήματα. Είναι, βέβαια, σίγουρο ότι τουλάχιστον για σήμερα θα κάνετε πιο εύκολα μια γνωριμία με ένα πρόσωπο. Ίσως να είστε τόσο σίγουροι που δεν θα υπάρχουν προσχήματα και χρόνος για να πάει γνωριμία με κανονικό ρυθμό. Μάλλον θα βιαστείτε πάρα πολύ. Έτσι είναι αυτά, γρήγορα. Αν επιμείνετε σε ένα νομικό θέμα, τελικά, μετά από ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα, θα βγείτε νικητές. Η επαφή με Ιχθύ σας δημιουργεί υποχρεώσεις, ακόμα και γάμο.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε κάπως απομονωμένοι γιατί δεν συμφωνείτε με τις τεχνικές που πιθανόν έχει κάποιος φίλος σας. Μπορεί να είναι Υδροχόος και να υποχρεωθείτε να υψώσετε τοίχους γιατί δεν θα συμφωνείτε καθόλου μαζί του. Επειδή μπορεί να είστε άδικοι ή περίεργοι με ένα πρόσωπο, ίσως χρειαστεί να μιλήσετε πιο ανοικτά. Στην προσπάθειά σας αυτή, θα δείτε ότι θα βρεθείτε με πρόσωπα που μπορεί να σχετίζονται και με το εξωτερικό και ίσως πέσουν οι μάσκες και αναγνωρίσετε αλήθειες που αφορούν τελικά μόνο εσάς.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε χαρούμενοι γιατί μπορείτε να προσφέρετε περισσότερο σε μια κοινή δουλειά, αλλά δεν θα έχετε ιδιαίτερη ανάγκη από τη συνεργασία που προκύπτει μέσα από τον επικοινωνιακό και έξυπνο τρόπο συνεργασίας. Και o λόγος είναι ότι είστε πολύ απομονωμένοι από φίλους ή από ομάδες, επειδή κατά κάποιο τρόπο έχετε κάνει μια πιο ποιοτική επιλογή. Θα περάσει αυτό το διάστημα, γιατί τώρα περνάτε μια μικρή δοκιμασία που όμως τελικά θα σας βγει σε καλό. Πιθανό ταξίδι ή ένα είδος διδασκαλίας θα σας βγάλει από την καθημερινότητα σας.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά ασχολείστε με τα οικονομικά σας. Η αγορά επίσης ηλεκτρονικών αγορών ή πρωτότυπων αντικειμένων θα σας ενθουσιάσει. Το Λιοντάρι εμπλέκεται με τα οικονομικά σας αλλά δεν έχετε και πολύ εύκολη γέφυρα επικοινωνίας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε μια σημαντική υποστήριξη η οποία μπορεί να προέλθει και από την οικογένεια σας. Καλό είναι να είστε ευέλικτοι και ανοικτοί σε νέες προοπτικές δουλειάς.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε πολύ δυνατοί γιατί γνωρίζετε τουλάχιστον τι θέλετε και τι μπορείτε να κάνετε πιο εύκολα και αβίαστα. Καλό είναι να μην σταματήσετε να δράτε, επειδή δεν σας δίνουν την ανάλογη σημασία ή επειδή δεν έχετε τον πλήρη έλεγχο. Ότι επισημαίνετε σαν λάθος καλό είναι να το φανερώνετε και στους τρίτους, γιατί με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσετε πιο ανοικτές φιλίες όπου θα υπάρχει εμπιστοσύνη. Πάντως το καλό είναι ότι προστατεύετε εν μέρει τον εαυτό σας και αυτό σας ανακουφίζει, κυρίως για την απόφασή σας που σχετίζεται με ένα ταξίδι ή ένα νομικό άμεσο θέμα.



ΙΧΘYΕΣ

Είστε για λίγο απομονωμένοι γιατί δεν έχετε όρεξη τα πολλά πολλά. Και ο λόγος είναι ότι κάνετε τον απολογισμό σας και αυτό είναι που σας πονάει πιο πολύ. Όμως δεν χρειάζεται να νιώσετε τύψεις για όλους και για όλα. Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσετε την θέση σας και κυρίως σε ένα Λιοντάρι η έναν Υδροχόο γιατί υπάρχει ένα μεγάλο μπέρδεμα μεταξύ σας. Ο Σκορπιός είναι δίπλα σας, αλλά ίσως σήμερα, λόγω της έντασης και της δουλειάς που έχει προκύψει, δεν του δίνετε τη δέουσα σημασία και το ενδιαφέρον που έχει ανάγκη η συναισθηματική του φύση, με συνέπεια να απομακρυνθεί.



Μπέλλα Κυδωνάκη/astrology.gr

Σχόλια