Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 21/6


ΚΡΙΟΣ

Η διάθεσή σας να απελευθερωθείτε και να κάνετε ακόμα και τρέλες είναι τόσο έντονη που σίγουρα θα κάνετε κάτι πρωτότυπο ή εξεζητημένο. Αν σχετίζεστε και με Τοξότη θα διασκεδάσετε πολύ και θα γελάσετε με αυτά που έχετε βάλει στο μυαλό σας να κάνετε. Είναι σημαντικό να βγαίνετε και λίγο έξω από εσάς με θετική διάθεση. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να σας κτυπήσει η τύχη την πόρτα γιατί μέσα σας νιώθετε ότι κάτι πάει να αλλάξει. Σίγουρα με τον Ουρανό στο ζώδιό σας θα πρωτοπορήσετε και θα απελευθερωθείτε από τα κακώς κείμενα.




ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθείτε να συμβιβάσετε το συμβατό εαυτό σας με τον ασύμβατο και αυτό σίγουρα ας δυσκολεύει. Θέλετε να είστε και δάσκαλοι και να παίρνετε μαθήματα από τους άλλους. Η ελευθερία είναι σημαντική και κυρίως η ελευθερία της γνώμης σας. Κόντρα σε όλα τα τετριμμένα θα κινηθείτε τουλάχιστον για σήμερα, χωρίς όμως να αγνοείτε την συναισθηματική ανάγκη που έχετε να υπάρχετε μέσα σε μια σταθερή και ακλόνητη κατάσταση. Για αυτό, παρόλο που παρουσιάζετε δείγματα επανάστασης ή διαφορετικότητας στο τέλος θα παραμείνετε επί των επάλξεων. Κριός, Καρκίνος και Τοξότης σας ξεσηκώνουν.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Πηγαίνετε έντονα προς την πλευρά του άλλου. Κατά κάποιο τρόπο αυτά που σκεφτόσαστε μέχρι τώρα να κάνετε μόνοι σας πράξη, τώρα τα μοιράζεστε και κυρίως με έναν Τοξότη. Ο στόχος είναι να είστε μαζί του γιατί δεν πλήττετε και σας δίνει την αίσθηση της ελευθερίας, και της ανεξαρτησίας που ζητάτε. Βέβαια προσπαθείτε να προφυλάξετε τα οικονομικά σας με κάθε τρόπο γιατί έχετε ανάγκη από προστασία και ασφάλεια. Η επαφή με ένα πρόσωπο και κυρίως με Αιγόκερω σίγουρα θα είναι πιο κοντινή γιατί εσείς θα έχετε την διάθεση να δείξετε ένα άλλο πρόσωπο.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε εξ ορισμού οι τυχεροί της υπόθεσης. Σήμερα με το Θερινό Ηλιοστάσιο ξεκινάει μια περίοδος πολύ σημαντική για σας όπου θα είστε περισσότερο αισιόδοξοι και ανοικτοί στις νέες ευκαιρίες. Αλλά από την άλλη η τάση σας να αποτινάξετε από πάνω σας κάθε τι παλιό ή καταπιεστικό σίγουρα θα σας φέρει σε κόντρα είτε με μια μορφή εξουσίας που μπορεί να είναι η οικογένεια ή η κοινωνία. Οι αλήθειες που θα πείτε θα σας απελευθερώσουν και μόνο με αυτόν τον τρόπο θα ζήσετε πιο ήρεμοι και σίγουροι για τον εαυτό σας. Δεν είναι εύκολο αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο. Η γνώση θα σας βοηθήσει στο να πάτε λίγο πιο κάτω.



ΛΕΩΝ

Είστε γενικά έτοιμοι να δεχτείτε νέα πράγματα που θα σας βάλουν στην διαδικασία της ανεξαρτητοποίησης και της αλήθειας. Η πίστη μαζί με την εσωτερική σας ενδυνάμωση θα σας δώσουν την πραγματικότητα που σας εκφράζει. Η σχέση με έναν Κριό ή Τοξότη θα σας βοηθήσει να κρατήσετε αυτή την αίσθηση καλά μέσα στην καρδιά σας. Σίγουρα μια νέα δουλειά που μπορεί να ενέχει και ρίσκο θα σας ξεσηκώσει αλλά πρέπει να δράσετε γρήγορα γιατί τα περιθώρια είναι κάπως στενά.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναλύοντας τα πράγματα, θα παρατηρήσετε ότι έχετε μεγαλύτερη ανάγκη να πείτε αλήθειες και ίσως να πάρετε κάποιες αποστάσεις που θα σας βοηθήσουν να μείνετε είτε αμέτοχοι είτε με πιο σωστές ισορροπίες απέναντι στους άλλους. Ίσως αυτό βέβαια να σας κάνει να νιώθετε ότι ξεπερνάτε τα όριά σας αλλά μάλλον είναι αναγκαίο. Από την άλλη ξεκινάει μια περίοδος πολύ περισσότερο συναισθηματική για σας και σίγουρα θα νιώσετε πιο όμορφα είτε με τους δικούς σας τους ανθρώπους, είτε με την επιστροφή ενός Καρκίνου με τον οποίο τώρα μπορεί να μιλήσετε και για οικογένεια.



ΖΥΓΟΣ

Βγάζετε μια ιδιαίτερη δύναμη από μέσα σας αφού λέτε τα πράγματα με το όνομά τους. Επίσης μερικοί από εσάς μπορεί να κάνετε κάποιες επαφές οι οποίες θα σας ικανοποιήσουν σε επίπεδο επαγγελματικό ή ακόμα και σε προσωπικό. Πιθανόν μια νέα γνώση να σας κάνει καλό στην δουλειά σας. Από την άλλη όμως βλέπετε ότι οι τρέχουσες ανάγκες θα σας κάνουν περισσότερο συναισθηματικούς και κυρίως υπεύθυνους με την οικογένειά σας. Η ανάγκη επίσης κατά κάποιο τρόπο να συμμαζευτείτε και να κάνετε κάτι δικό σας θα κάνει να αλλάξετε τον τρόπο που κινείστε και θα δείξετε μεγαλύτερες ευαισθησίες.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε ανάγκη να πείτε την γνώμη σας ανοικτά. Δεν σας αρέσει να φοβάστε και αυτό θα σας κάνει πιθανόν να ανοιχτείτε παραπάνω από το κανονικό. Αλλά μερικές φορές είναι αναγκαία η ελεύθερη έκφραση. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια σημαντική πληροφορία ή ακόμα και εύνοια από το εξωτερικό η οποία θα σας δώσει την ευκαιρία να πιστέψετε ακόμα παραπάνω στο έργο σας. Η υποστήριξη από την οικογένεια είναι σημαντική για σας γιατί καλύπτει την μεγάλη σας ευαισθησία και σας κάνει να νιώθετε ασφάλεια.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα έχετε μια ιδιαίτερη ημέρα. Από την μια παίρνετε δύναμη και από την άλλη θα χρειαστεί να την διοχετεύσετε σε ένα προσωπικό βίωμα για να ενδυναμώσετε. Είναι δύσκολο να γίνετε τόσο πολύ συναισθηματικοί αλλά είναι αναγκαίο για να αντιληφθείτε με τις πιο ευαίσθητες κεραίες και τις δικές σας βαθιές ανάγκες και των πολύ κοντινών σας ατόμων. Η σκέψη ενός Καρκίνου μπορεί να σας ευαισθητοποιήσει παραπάνω. Οικονομικά θα έχετε μια υποστήριξη από ένα πρόσωπο που δεν το περιμένατε.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξεκινάει μια περίοδος για σας πολύ σημαντική αφού θα έχετε την προστασία και την υποστήριξη των γύρω σας. Οι γεννημένοι το πρώτο και το τρίτο δεκαήμερο θα νιώσετε αυτή την προστασία για τα καλά. Γύρω σας θα παρουσιάζονται άτομα που θα είναι πολύ πιο θετικά από παλιά. Από την άλλη υπάρχει μια κρυφή τάση μέσα σας να επαναστατήσετε σε κάποια σημαντικά θέματα και ίσως με αυτόν τον τρόπο αποτινάξετε ένα κομμάτι καταπίεσης από πάνω σας. Η επαφή με έναν Τοξότη είναι σημαντική. Προσέξτε όμως με την συμπεριφορά σας μην τον πληγώσετε.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανακατεύετε και πάλι τα χαρτιά σας και βγαίνει από μέσα το θέμα της οικογένειας το οποίο πρέπει πλέον να το προσέξετε πολύ περισσότερο από ό, τι τις προηγούμενες ημέρες. Είναι ίσως ένας σημαντικός κόμβος για σας αυτές οι ημέρες γιατί θα αντιληφθείτε με ποιο τρόπο θα πρέπει να κινηθείτε και όχι με το μυαλό σας αλλά με την καρδιά και το συναίσθημα. Η επαφή με Καρκίνο και Τοξότη σας ανατρέπει κάποια δεδομένα. Η σχέση με έναν Σκορπιό που μπορεί να βρίσκεται και στο εξωτερικό θα γίνει πολύ καλύτερη γιατί έχει καταλάβει το λάθος του και τώρα γυρνάει με άλλες προοπτικές.



ΙΧΘYΕΣ

Μπαίνετε σε μια καλή φάση αφού θα αρχίσουν να γίνονται καλύτερα πράγματα γύρω σας. Ήδη οι κεραίες σας έχουν αρχίσει να πιάνουν την σημαντικότητα των συναισθημάτων σας. Η οικογενειακή σας γαλήνη θα είναι σημαντική αφού θα είναι αυτή που θα σας βοηθήσει να σηκωθείτε πιο εύκολα. Βέβαια σήμερα η αίσθηση της ελευθερίας αλλά και της έντονης θρησκευτικότητας ίσως σας σπρώξει να κάνετε υπερβολές που μερικές φορές δεν μπορείτε να διαχειριστείτε. Αλλά όταν βγαίνετε έξω από τα όρια σας κατά κάποιο τρόπο ξυπνάτε και δεν μένετε τόσο πολύ στα ίδια και στα ίδια. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια ερωτική επιτυχία κυρίως με Καρκίνο ή Σκορπιό.



Μπέλλα Κυδωνάκη/astrology.gr

Σχόλια