Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 20/6


ΚΡΙΟΣ

Αναλαμβάνετε δράση γιατί μπορεί ξαφνικά να σας πιάσει μια συναισθηματική κτητικότητα με όλους και όλα και ίσως να γίνετε καχύποπτοι ή ακόμα και ζηλιάρηδες. Επειδή έχετε εγωισμό δεν σας αρέσει να φαίνεται πως ακριβώς νιώθετε και ίσως να κρατήσετε τα χαρτιά σας κλειστά. Επειδή θέλετε να κυριαρχήσετε ακόμα και πάνω στους συνεργάτες σας ίσως να κάνετε πράγματα που να μην σας χαρακτηρίζουν. Πράγματα που δεν παρατηρούσατε θα τα δείτε τώρα και ίσως να είναι απελευθέρωση για σας να μπορέσετε να συγχωρήσετε.


ΤΑΥΡΟΣ 

Έχετε μεν πάει στην πλευρά του άλλου αλλά δεν κρατάτε και τις καλύτερες αποστάσεις γιατί κύματα κυριαρχίας θα σας χαλάσουν την εικόνα. Ίσως να γίνετε πολύ αυστηροί και να τραβήξετε το χαλί κάτω ακόμα και από τους δικούς σας ανθρώπους. Αυτό βέβαια σίγουρα μπορεί να γίνει ακόμα και αν συνεργάζεστε και με Σκορπιό. Η μυστικοπάθεια είναι κυρίαρχο συναίσθημα και ίσως να μην ανοίξετε καθόλου τα χαρτιά σας ακόμα και σε πολύ κοντινά σας πρόσωπα. Βέβαια υπάρχουν άτομα και κυρίως από την οικογένεια σας που σας στηρίζουν συνεχώς.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Σίγουρα θα κάνετε ένα βήμα προς τα πίσω, αφού θα γυρίσετε στο παρελθόν και μπορεί να διαπραγματευτείτε με μεγαλύτερη σοβαρότητα ένα πρόβλημα που σας απασχολεί και ίσως να εκδηλώσετε και την συναισθηματική σας κατάσταση πιο εύκολα. Ο συνδυασμός που καλείστε να κάνετε είναι μάλλον δύσκολος γιατί εσείς προτιμάτε τις συζητήσεις από τις συναισθηματικές αναφορές. Κυρίως η σχέση με έναν Σκορπιό που είναι μέσα στον εργασιακό σας χώρο σας προκαλεί μερικές φορές πίεση γιατί δεν ξέρετε ακριβώς πώς να συμπεριφερθείτε.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναγνωρίζετε την αξία σας και δεν την διαπραγματεύεστε κυρίως με ένα πρόσωπο το οποίο έρχεται από το παρελθόν σας και σας ταράζει. Με την πρώτη ευκαιρία θα βάλετε τα πράγματα κάτω και θα τα ξαναστήσετε από την αρχή γιατί με αυτόν τον τρόπο θα είστε και εσείς περισσότερο γαλήνιοι. Θα διαπραγματευτείτε οτιδήποτε ακόμα και να σας πονάει με μια εσωτερική δύναμη. Είναι σημαντικό να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους γιατί έτσι και αλλιώς τώρα ξεκινάει μια περίοδος για σας που σίγουρα θα σας κάνει να αισιοδοξήσετε.



ΛΕΩΝ

Είστε κάπως στριμωγμένοι γιατί πρέπει να βγάλετε περισσότερο δουλειά αυτές τις ημέρες και αυτό κατά κάποιο τρόπο σας περιορίζει την ελευθερία ή την προσωπική έκφραση. Το νιώθετε ότι αν πάτε κόντρα στο σύστημα, κυρίως με τους πολύ κοντινούς σας ανθρώπους, θα δεσμευτείτε. Αν μετά πάει κάτι στραβά, θα το χρεωθείτε εσείς χωρίς να έχετε την άμεση ευθύνη. Για αυτό χαμηλώστε τώρα τους τόνους, φερθείτε διπλωματικά και αναθεωρήστε κάποιες ιδέες περί κυριαρχίας και εκμετάλλευσης. Τίποτε από αυτά δεν συμβαίνει με τους δικούς σας ανθρώπους και μπορεί να ζορίζεστε ιδιαίτερα, κυρίως με Σκορπιό ή Υδροχόο.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε μέσα στις προαπαιτούμενες συμφωνίες που είχατε υποσχεθεί πάνω στο θέμα μιας δουλειάς που σας απασχολεί. Η διαδικασία της επαφής με ένα πρόσωπο που είναι πολύ σημαντικό και για κάποιους λόγους είχατε διακόψει τώρα θα ξαναβγεί με άλλους όρους και άλλες συνθήκες, αρκεί να είστε έτοιμοι να κάνετε τις αλλαγές και είστε κατοχυρωμένοι. Η συνεργασία που έχετε πάνω σε ένα οικονομικό κομμάτι κινδυνεύει να χαθεί γιατί ίσως να την αφήσετε, αν συνεχίσουν οι έτεροι να μην κάνουν αυτά που είχατε προσυμφωνήσει.



ΖΥΓΟΣ

Έχετε μεγάλες αντοχές στο να διαπραγματεύεστε θέματα οικονομικά τα οποία όμως δεν γίνονται και με τον πιο εύκολο τρόπο. Προσπαθήστε πάντως με ό, τι μέσο σας έχει απομείνει να κλείσετε κάποια συμφωνία η οποία όμως στην τελική φαίνεται ότι δεν σας συμφέρει και περιέχει ένα κομμάτι συμβιβασμού και υποχώρησης. Οι έντονες επιθυμίες σας ίσως σας κάνουν να φανείτε περισσότερο κατακτητικοί από το κανονικό και κυρίως αν σχετίζεστε με Καρκίνο ή Ιχθύ.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε επικεντρώσει την δύναμή σας και προσπαθείτε να ανακτήσετε τον έλεγχο γιατί είναι σημαντικό να βάλετε μέσα από αυτόν τον τρόπο έναν στόχο πιο συγκεκριμένο με τον οποίο θα υπάρχει η ευκαιρία να αναδειχτεί το προσωπικό σας ταλέντο. Το ζητούμενο είναι να καταφέρετε να ενώσετε κάποιες δυνάμεις που σας δίνονται μέσω τρίτων προσώπων για την εξασφάλισή σας τουλάχιστον σε οικονομικό επίπεδο. Δεν είναι εύκολος ο συνδυασμός γιατί ίσως να χρειάζεται να ανοίξετε τα χαρτιά σας και εσείς να μην μπορείτε να το κάνετε τόσο εύκολα. Ο Δίδυμος σίγουρα θα είναι ένας από αυτούς που θα σας προτρέψει να ανοιχτείτε.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Αναλαμβάνετε ευθύνες αλλά χωρίς να το δείχνετε προς τους έξω και ίσως κάνετε μια μυστική συμφωνία με ένα πρόσωπο το οποίο κατά κάποιο τρόπο παίζει τον ρόλο του μεσάζοντα. Σίγουρα κρατάτε αποστάσεις σε θέματα που σας πονάνε και δεν μπορείτε να τα διαχειριστείτε εύκολα και ίσως να αφορούν σε μια σχέση που υπήρχε στο παρελθόν σας. Φίλοι από τα παλιά μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και θα διαπιστώσετε ότι τελικά υπάρχει μεγάλο δέσιμο μαζί τους. Ίσως να ψάξετε σήμερα πιο βαθιά την ουσία των πραγμάτων και φανούν τα εσώτερα συναισθήματά σας.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε δώσει πολλά πράγματα και ίσως να περιμένετε με κάποιο τρόπο να κερδίσετε κάτι από ένα πρόσωπο. Καλό είναι να μην προσδοκάτε σε ανταπόδοση γιατί αυτό σίγουρα θα σας πάει πίσω. Οι συζητήσεις που θα κάνετε θα είναι όλες για θέματα οικονομικά και μπορεί να αναφερθείτε και σε μια συνεργασία η οποία θα σας δημιουργήσει προϋποθέσεις για οικονομική εξασφάλιση. Το αποτέλεσμα ενός ταξιδιού θα έχει άμεσα αποτελέσματα αρκεί εσείς να κάνετε κάποιους ελιγμούς. Ο Σκορπιός είναι πολύ κοντά σας αλλά εσείς κρατάτε μεγάλες αποστάσεις.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι πολύ σημαντικό να αντιληφθείτε ότι το να κρατάτε μέσα σας κομμάτια που έχουν να κάνουν με κάτι που σας πονάει αλλά σχετίζεται με την εξουσία, τον έλεγχο ή την οικονομική ανασφάλεια δεν σας εξυπηρετούν. Επειδή έχετε μέσα σας εσωτερική δύναμη, νιώθετε ότι θα τα καταφέρετε, αρκεί να μην εξαρτάστε από την γνώμη των άλλων. Οι οικονομικές καταστάσεις δημιουργούν μεγάλη ένταση και πιθανόν ανασφάλεια και ίσως κάνετε κινήσεις βεβιασμένες. Η πίεση που θα νιώσετε από έναν Σκορπιό θα είναι πιο εύκολο να την αποφορτίσετε, αν βγάλετε περισσότερο τα συναισθήματά σας.



ΙΧΘYΕΣ

Η ερωτική σας δράση θα γίνει πιο βαθιά και περισσότερο ας πούμε ποιοτική γιατί θα αναζητήσετε την ουσία. Σίγουρα είστε σε φάση αναβάθμισης η οποία θα σας βοηθήσει να γεμίσετε κάποια κενά στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Η πιθανή πίεση από ένα θέμα που σας απασχολεί σίγουρα μπορεί να σας δώσει μεγαλύτερη διάσπαση και ίσως χάσετε τελικά τον ακριβή στόχο σας. Καλό είναι να μην δεσμευτείτε με λόγια που βαραίνουν την κατάσταση γύρω σας.




Μπέλλα Κυδωνάκη/astrology.gr

Σχόλια