Σοκ στην Πάτρα: Πατέρας έβαζε τον γιο να βιάζει τη μάνα και κακοποιούσε τις κόρες του





Νεότερη ενημέρωση
Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν ίχνη βιασμού οι δυο κόρες της οικογένειας όπως προκύπτει απο την ιατροδικαστική έκθεση και την εξέταση στην οποία υποβλήθηκαν. Πατέρας και μητέρα έχουν παραδεχθεί τις πράξεις στις οποίες υποχρέωναν τα τρία από τα τέσσερα παιδιά τους.

Κακοποίηση φέρεται να έχουν υποστεί τα τρία μεγαλύτερα παιδιά τα οποία καθόλη τη διάρκεια της νύχτας έδιναν κατάθεση στην Ασφάλεια Πατρών. 

Όπως έχει καταγγελθεί ο πατέρας προσπάθησε να βιάσει τη μεγαλύτερη από τις κόρες του δίχως ευτυχώς να το καταφέρει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα μέλη της οικογένειας διέμεναν στην περιοχή της Λεύκας στις εργατικές κατοικίες και είχαν υψώσει ένα τείχος από λουλούδια γύρω από το σπίτι τους ώστε να μη φαίνονται.



Νεότερη ενημέρωση
«Ήθελα να κάνω άνδρα το γιο μου» φαίνεται πως είπε η μητέρα στους αστυνομικούς που έλαβαν την κατάθεσή της, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες. Επιπλέον ο 40χρονος πατέρας, εργάζεται ως οικοδόμος και η καταγγελία έγινε από την μία κόρη σε συγγενικό πρόσωπο το οποίο και ενημέρωσε την αστυνομία.

Υπάρχει ήδη παρέμβαση του Εισαγγελέα Ανηλίκων ενώ η καταγγελία εκτός από τον πατέρα αφορά και τη μητέρα η οποία εμφανίζεται τόσο ως θύμα στην υπόθεση όσο και ως θύτης. Η "δράση" των συγκεκριμένων γονιών στην οικογένεια φαίνεται πως αγγίζει σχεδόν τα οκτώ χρόνια.


Η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας ενημερώθηκε για τη δράση του πατέρα και της μητέρας μετά από παρέμβαση του Εισαγγελέα ανηλίκων.

Πληροφορίες αναφέρουν πως έγινε επώνυμη καταγγελία από την μεγάλη κόρη της οικογένειας, η οποία περιέγραψε στη συνέχεια στους αστυνομικούς αναλυτικά τα όσα φρικιαστικά τους υποχρέωναν να κάνουν ο πατέρας και η μάνα τους.




Πρώτη ανάρτηση
Με μεγάλη προσοχή ερευνούν άνδρες της Ασφάλειας Πατρών καταγγελία που τέθηκε υπόψη τους και αφορά σε άνδρα ηλικίας περίπου 40 ετών ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά τις δυο κόρες και τον γιό του!

Η «δράση» του 40χρονου, σύμφωνα με την καταγγελία, δεν σταματούσε εδώ αλλά έβαζε τον γιό του να συνευρίσκεται ερωτικά (!) με την μητέρα του και εκείνος παρακολουθούσε. Αν ευσταθεί η καταγγελία, την οποία εξετάζει ήδη η Ασφάλεια, τότε πρόκειται για πρωτοφανή περίπτωση ψυχοπάθειας που ανάλογη της δεν έχει υπάρξει στα τοπικά χρονικά.

Ήδη, όπως αναφέρουν πληροφορίες, λαμβάνονται καταθέσεις ενώ έχει παραγγελθεί και η ιατροδικαστική εξέταση των παιδιών.

Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν συλληφθεί ο 40χρονος και η γυναίκα του κι θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα. Για το θέμα έχει παρέμβει και η Εισαγγελία Ανηλίκων. Επί οκτώ χρόνια ο πατέρας κακοποιούσε σεξουαλικά τα τρία παιδιά του. Η οικογένεια έχει συνολικά τέσσερα παιδιά 17, 15, 12 και 8 ετών.




Patrastimes.gr/thebest.gr

Σχόλια