Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/5



ΚΡΙΟΣ

Σας έχουν πιάσει και πάλι οι ανασφάλειές σας και κατά κάποιο τρόπο θα κάνετε ένα βήμα πίσω σε οτιδήποτε έχετε ξεκινήσει. Ίσως από εκεί που ήσασταν πολύ ανοικτοί να δεχτείτε ακόμα και την συμπεριφορά ενός ατόμου ή συνεργάτη που δεν σας πολυαρέσει με μεγαλύτερη ευελιξία, τώρα κάτι θα σας ενοχλήσει πολύ και ίσως να σας πιάσει μια καχυποψία και ανασφάλεια ώστε να αποτραβηχτείτε από οτιδήποτε είναι αμφίβολο ή ρευστό. Το να δείτε τα πράγματα και από μια οπτική γωνία που θα έχει βάθος μπορεί να είναι απαραίτητο και κυρίως αν σχετίζεστε με Ταύρο ή Σκορπιό.



ΤΑΥΡΟΣ

Είστε έτοιμοι να πάτε με την πλευρά των άλλων αλλά με ένα τρόπο πολύ κατακτητικό και ίσως να επιδιώκετε κρυφά τον έλεγχο. Θα σας βγουν στην επιφάνεια είτε παράπονα είτε διάθεση να κερδίσετε από μια κατάσταση και ίσως να είστε κάπως άδικοι ή ζηλιάρηδες. Αφήστε τους παραλογισμούς για αργότερα γιατί τώρα κάνετε κινήσεις να ξεφύγετε από μια λάθος οικονομική κατάσταση και να ελιχθείτε για κάτι καλύτερο και κατά κάποιο τρόπο θα γυρίσετε πίσω. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο ίσως να υψώσετε τοίχους ακόμα και με τους στενούς σας συνεργάτες ή άτομα που είστε συνέχεια μαζί.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπαθείτε να κρατήσετε μακριά σας μια κατάσταση η οποία δεν σας αρέσει καθόλου και σχετίζεται με το παρελθόν σας, παρόλα αυτά μπορεί και να τσιμπήσετε γιατί δεν έχετε εσωτερική προστασία. Όμως επειδή έχετε μεγάλη πλανητική κίνηση στο ζώδιό σας νιώθετε ότι έχετε ανακαλύψει νέες μεθόδους που σας βοηθάνε να μην κρατάτε για πολύ την οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια. Για αυτό είστε πολύ προσεκτικοί εφόσον δεν έχετε καμία διάθεση να χαλάσετε κάτι που ήδη έχετε ξεκινήσει που το κάνετε με πολύ κέφι. Προσπαθήσετε όσο μπορείτε να αναλύσετε οτιδήποτε θα σας συμβεί με την λογική χωρίς να κρατάτε μέσα σας παράλογα συναισθήματα για πρόσωπα με τα οποία βρίσκεστε πολύ κοντά.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε περισσότερο παθιασμένοι με μια κατάσταση την οποία καλά διαχειρίζεστε αλλά ίσως να είστε απόλυτοι στη σχέση σας με ένα πρόσωπο πού ίσως να είναι μεγαλύτερο ή πιο ώριμο από εσάς. Πάντως βάζετε χωρίς να το καταλάβετε εμπόδια τα οποία σας δημιουργούν κατά κάποιο τρόπο κλείσιμο αντί για άνοιγμα γιατί έχετε πολύ ψηλά τον πήχη και απαγορεύετε το ρίσκο σε οτιδήποτε κάνετε. Η σχέση με έναν Σκορπιό μια σας προβληματίζει και μια σας ανακουφίζει. Προσπαθήστε να μην κρατάτε κακίες και απωθημένα και έτσι με αυτόν τον τρόπο θα λυθεί η ενέργειά σας και δεν θα είστε μπλοκαρισμένοι.



ΛΕΩΝ

Κάτι θα σας γυρίσει πίσω και ίσως να κλειστείτε και πάλι μέσα σας από κάτι που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα. Η υπόθεση ενός ηλικιωμένου ατόμου μπορεί να σας προβληματίσει και συναισθηματικά γιατί ίσως να σας στεναχωρεί η εξέλιξη. Το θέμα ενός ακινήτου μπορεί να κολλήσει ξαφνικά αλλά ίσως να είναι για το καλό σας γιατί μπορεί να βρεθεί εντός ολίγου μια πιο συμφέρουσα λύση. Η σχέση με Σκορπιό χρειάζεται περισσότερο επικοινωνία αλλά και αποδοχή. Επειδή έχετε όλα τα φόντα να ξεχωρίσετε και να κάνετε ένα μεγαλύτερο κομμάτι πράξη από αυτά που θέλετε, μην βάφετε με σκούρα χρώματα τα συναισθήματά σας. Μπορεί να μην είναι έτσι η πραγματικότητα όπως την νομίζετε και να κάνετε κάποια λάθη που ίσως αναχαιτίσουν την προσωπική σας εξέλιξη.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσπαθείτε να συγκεντρώσετε την δύναμή σας σε ένα μέρος γιατί νιώθετε ότι διασκορπίζεστε, κάνοντας κάποιες συζητήσεις με τις οποίες κατά κάποιο τρόπο θα δεσμευτείτε γιατί με αυτόν τον τρόπο επιδιώκετε να κινήσετε εξ ανάγκης τα πράγματα. Προσέξτε μόνο να είστε όσο μπορείτε πιο αναλυτικοί και ξεκάθαροι στο οτιδήποτε κάνετε. Η υπόθεση ενός κληρονομικού ζητήματος μπορεί να σας υποχρεώσει να κάνετε ένα ταξίδι γιατί θα πάρετε διευκρινίσεις που έχετε ανάγκη για τις αποφάσεις σας μόνο αν πάτε επί τόπου στην υπόθεση που σας απασχολεί.



ΖΥΓΟΣ

Είστε επιφορτισμένοι περισσότερο με μια υπόθεση που έχει να κάνει με τα οικονομικά σας τα οποία έχουν επιβαρυνθεί από μια κατάσταση του παρελθόντος. Καλό είναι να μην αφήσετε κανένα κενό το οποίο θα βγει πάλι στην επιφάνεια και θα ανακατέψει τον ψυχικό σας κόσμο. Υποθέσεις με την εφορία ή με φορείς που χρειάζεται να πληρώσετε ίσως να σας πιέσουν παραπάνω αλλά επειδή υπάρχει φως στο τούνελ σίγουρα θα γίνει κάτι που θα σας συμφέρει περισσότερο. Γενικά οι έξυπνοι ελιγμοί σας θα είναι το κλειδί που θα σας βγάλει από την δυσκολία.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε γεμάτοι με καινούργια ενέργεια και σχεδιάζοντας για το μέλλον σας κατά κάποιο τρόπο σας επιτρέπει να δυναμώσετε και να ανταποκριθείτε στο σκληρό φόρτο εργασίας που έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και ημέρες. Η υπόθεση με κάποιους φίλους ή συνεργάτες που πιστεύετε ότι σας έχουν προδώσει ή δεν σας φέρονται και πάρα πολύ καλά θα επανέλθει αλλά με στόχο να τα λύσετε μια καλή. Μην παραδίνετε την δύναμή σας στους άλλους και κυρίως σε ένα πρόσωπο που έχετε κόντρες. Έχετε και εσείς την προσωπική σας αξία και δεν πρέπει να το ξεχνάτε.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε ελαφρώς απομονωμένοι και αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να συγχωρήσετε οτιδήποτε και οποιονδήποτε σας εμπόδιζε να εξελιχτείτε και να σχεδιάστε καινούργια πράγματα για εσάς. Υπάρχει βέβαια ένα βάρος το οποίο θέλετε να το περάσετε μόνοι σας. Σίγουρα η αναφορά σε μια κατάσταση που έχει τελειώσει σας ενοχλεί και ίσως να μη σας αφήνει να δείτε το καλό που μπορεί να πάρετε αυτή την στιγμή. Το πιο σημαντικό είναι να μην παραμείνετε θυμωμένοι κυρίως με έναν Ταύρο γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν εκτονώνετε την ενέργειά σας στην σωστή κατεύθυνση και μάλλον σταματάτε την δράση σας.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε πάρει φόρα και κάνετε τις αλλαγές σας αλλά και τις επαφές που θα σας δημιουργήσουν κάτι καλό στο μελλοντικό ερωτικό σας τοπίο. Η ξαφνική σας εσωστρέφεια ίσως να σας δίνει την αίσθηση της δύναμης. Ένα κομμάτι από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνισή του, χωρίς αυτό να είναι ιδιαίτερα δύσκολο για σας αλλά θα αποφασίσετε ότι έχετε ανάγκη να ελέγξετε περισσότερο πράγματα και καταστάσεις που κατά κάποιο τρόπο τις είχατε αφήσει φλου και αδιευκρίνιστες. Η σχέση με έναν Σκορπιό που μπορεί να είχε τελειώσει ξαφνικά τώρα επανέρχεται και πάλι στο ερωτικό σας τοπίο είτε μέσω ενός φίλου σας είτε μέσα από μια επικοινωνία που μπορεί να είναι και επαγγελματικής φύσεως.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε πιο συγκρατημένοι και προσεκτικοί γιατί κάτι σας απασχολεί και μπορεί να ανακάμψει την φόρα που έχετε πάρει εδώ και ημέρες. Η βουτιά που θα κάνετε προς τα πίσω θα σας δώσει την δυνατότητα να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας σε ένα δύσκολο έδαφος και όχι τόσο στρωμένο με ρόδα αλλά επειδή ξέρετε ότι υπάρχουν λύσεις και κυρίως για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου, μέσα σας δεν φοβόσαστε, αναγκαστικά όμως πρέπει να είστε περισσότερο επιφυλακτικοί. Δυσκολίες στην επαφή με Ταύρο και Σκορπιό. Αποφύγετε την καχυποψία και την δυσπιστία και οπλιστείτε με θετική σκέψη.



ΙΧΘYΕΣ

Νιώθετε ότι είστε πιο κοντά με τον εαυτό σας, αφού μπορείτε να αντλείτε πιο εύκολα την συναισθηματική σας ασφάλεια. Μπορεί βέβαια να βουτήξετε στα βαθιά αλλά αυτό δεν σας νοιάζει γιατί τα νερά είναι γνώριμα ενώ αντίθετα ίσως να έχετε κουραστεί από την μεγαλύτερη ανάγκη για επικοινωνία και ίσως το χωρίς τέλος άνοιγμα προς όλους και όλα. Μια υπόθεση που αφορά ακόμα και στο εξωτερικό θα σας κάνει πιο πρακτικούς και προσεκτικούς. Ο Σκορπιός πάντως βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο αλλά φροντίστε να μην τον πληγώσετε, αν δεν είστε σίγουροι για τα αληθινά σας αισθήματα.





Μπέλλα Κυδωνάκη/Astrology.gr

Σχόλια