Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 20/5



ΚΡΙΟΣ

Είστε αποφασισμένοι να προσγειωθείτε σε μια κατάσταση και να ελέγξετε ένα θέμα πολύ σφαιρικά, προκειμένου να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Ο φόβος θα είναι εμπόδιο και, αν τελικά τον κρατήσετε μέσα σας, δεν θα μπορέσετε να δείτε τι ακριβώς χρειάζεται να κάνετε με τα οικονομικά σας. Η σχέση με έναν Παρθένο θα σας δώσει το έναυσμα να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας και να γίνετε όμως περισσότερο ρεαλιστές. Οργανώσετε καλύτερα την διατροφή σας.



ΤΑΥΡΟΣ

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μεγαλύτερες ευκαιρίες να κερδίσετε είτε χρήματα είτε μια συμφωνία, την οποία τώρα θα δείτε ότι ήταν τελικά χρήσιμη, και ας είχατε πριν λίγο καιρό αρνηθεί να την ξεκινήσετε. Συνεχίζετε να κάνετε πολλά πράγματα και να έχετε δράση, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Με την προσοχή που δείχνετε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο σίγουρα θα το συγκινήσετε γιατί θα δει και τι μπορείτε να του προσφέρετε. Ιχθύς και Παρθένος παίζουν σοβαρό ρόλο.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι τρείς πλανήτες, που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή στο ζώδιό σας, αναγκαία σας σπρώχνουν στην υπερβολή. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε εκ νέου οτιδήποτε είχατε σταματήσει λόγω ανισότητας ή λόγω διακεκομμένης και ελλιπούς πληροφόρησης. Θα κληθείτε να δείτε μια πραγματικότητα, γιατί θα κάνετε την θεωρία πράξη και αυτό θα είναι πολύ υπεύθυνο, τουλάχιστον απέναντι στον εαυτό σας.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όσοι έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο αποφύγετε τις πολλές υπερβολές και μην «διασκορπιστείτε», γιατί τελικά μπορεί να διχαστείτε. Και επειδή δεν το έχετε σε τίποτε να παραμένετε προβληματισμένοι για το τι πρέπει να διαλέξετε, μπορεί να μην κάνετε τίποτε και να μείνετε στην αδράνεια. Για αυτό, για να έχετε άμεσο αποτέλεσμα, ασχοληθείτε με λίγα και καλά. Αν σχετίζεστε με Δίδυμο ή Παρθένο θα αναγκαστείτε να γίνετε πιο επικοινωνιακοί, γιατί κατά κάποιο τρόπο έχετε υποχρέωση να είστε όσο μπορείτε πιο κοντά τους.



ΛΕΩΝ

Σήμερα θα μιλήσει το ένστικτο της επιβίωσης μέσα σας και από εκεί που είστε στην προσπάθεια να αναδείξετε τον εαυτό σας με ένα πομπώδη τρόπο, κατεβάζετε τους τόνους και γίνεστε απόλυτα πρακτικοί και υπεύθυνοι απέναντι στα οικονομικά θέματα. Έχετε πάντως μεσολαβήσει για να γίνει κάτι καινούργιο και τώρα μπορεί να χρειαστεί να βάλετε κάπου πλάτη, πράγμα που ίσως σας φαίνεται πολύ δύσκολο. Κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε μεγάλη κόντρα σε ένα εργασιακό θέμα, αλλά αν φύγει από τη μέση το «εγώ σας» θα δείτε ότι θα γίνετε πιο πρακτικοί.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα είναι η ημέρα σας που θα έχετε τη δυνατότητα να δείξετε τα θέλω σας κάνοντας τις απαραίτητες κινήσεις, αλλά μπορεί κατά κάποιο τρόπο να μειώσετε την επικοινωνία ή την διπλωματία που είχατε ξεκινήσει να εφαρμόζετε. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μεγαλύτερη διάθεση για επέκταση και νέες γνωριμίες, αλλά προσέξτε τις υπερβολές. Οι κινήσεις σας πρέπει να είναι μεθοδευμένες για να μην εξαντληθείτε. Πάντως, ευκαιρίες υπάρχουν πάρα πολλές και μπορεί να συνεργαστείτε με έναν Δίδυμο ή Υδροχόο.



ΖΥΓΟΣ

Έχετε ανάγκη να δώσετε σε κάποια άτομα ιδιαίτερη φροντίδα και αυτό ίσως να σας απομονώσει από τους υπόλοιπους. Κατά τα άλλα, έχει αρχίσει και φαίνεται φως στο τούνελ. Οι υπαρξιακές σας ανησυχίες σιγά-σιγά θα σταματήσουν και θα μετατραπούν σε μεγαλύτερη δράση και επικοινωνία. Μην αφήνετε όμως κενά με την συμπεριφορά σας. Γιατί, προσπαθώντας να τα έχετε με όλους καλά, μπορεί να ενοχλήσετε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει άμεσα.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το στρες σας έχει αφήσει και, ανακουφισμένοι πλέον από τα πολλά πρέπει και την ένταση των γύρω σας, είστε περισσότερο χαλαροί. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα καταφέρετε με μια καλή κίνηση να διορθώσετε όλα τα πιθανά λάθη ή ακόμα και τον επικείμενο ανταγωνισμό σε μια καλύτερη συνεργασία και αυτό θα βοηθήσει όλους που ασχολείστε με μια κοινή δουλειά. Η σχέση με τον Ταύρο θα πάει καλύτερα γιατί θα μειωθούν οι εντάσεις και οι οικονομικοί φόβοι.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανταπεξέρχεστε περισσότερο σε όλες τις συνεργασίες σας. Σήμερα μπορεί να παρουσιαστούν περισσότερα πρακτικά προβλήματα απ' ό τι περιμένατε. Επίσης, ίσως δείτε μια πραγματικότητα να αναδύεται που μπορεί να μην σας αρέσει γιατί είχατε κάνει πιο μεγάλα σχέδια. Αλλά χρειάζεται να είστε πολύ γειωμένοι για να ξέρετε που βαδίζετε. Για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, υπάρχουν καλύτερες ευκαιρίες για επέκταση. Παρόλα αυτά, έχετε όλη την εύνοια μέσω των άλλων και αυτό είναι το πιο σημαντικό.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όσο πιο συνδεδεμένοι είστε με την διαίσθησή σας τόσο θα είστε πιο έτοιμοι να κατευθύνετε μια κατάσταση, η οποία θα δημιουργήσει καλύτερες προϋποθέσεις σε οικονομικά θέματα. Όσο ωριμάζετε, θα βλέπετε μια πραγματικότητα να αναδύεται από μέσα σας η οποία θα σας δώσει εσωτερικές λύσεις και αυτό είναι το ζητούμενο. Μια υπόθεση που σχετίζεται με το εξωτερικό ή το νόμο, μπορεί να σας απασχολήσει σήμερα, αλλά θα μπουν οι βάσεις για να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η υπηρεσία απέναντι στους άλλους είναι το κλειδί που θα σας ανοίξει γιατί είστε άτομα που ενδιαφέρεστε ουσιαστικά για τη ζωή. Αλλά από την άλλη θα βάλετε τις ιδέες σας σε πράξη και θα δείτε κατά πόσο τελικά μπορείτε να τις εφαρμόσετε ή όχι. Χρειάζεται να δώσετε πολύ περισσότερα πράγματα στους γύρω σας και πάνω από όλα να γίνετε πιο πρακτικοί. Η ζωή σας γενικά έχει αλλάξει προς το καλύτερο, γι' αυτό εκμεταλλευτείτε με καλό τρόπο τις δυνατότητες που σας δίνονται. Κυρίως αν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο που θα σας βγάλει από αδιέξοδα.



ΙΧΘYΕΣ

Είστε πολύ επικεντρωμένοι στα θέματα είτε του συντρόφου είτε των συνεργατών σας. Σίγουρα θα είναι διπλωματικό αν πάτε με τα νερά των άλλων, αρκεί να μην χάσετε την ταυτότητά σας. Ένα αιφνίδιο γεγονός μπορεί να σας προσγειώσει και, κυρίως αν ασχολείστε με έναν Κριό θα δείτε ότι η αλήθεια είναι κάτι που τελικά θα σας βγάλει από μια μεγάλη ταλαιπωρία. Ο Παρθένος είναι ένα πρόσωπο που σας δείχνει το ενδιαφέρον του χωρίς όμως να σας πιέζει.









Μπέλλα Κυδωνάκη/astrology.gr

Σχόλια