Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/5







ΚΡΙΟΣ
Προσπαθείτε όσο μπορείτε να γίνετε οργανωμένοι και πρακτικοί. Είστε αρκετά συγκρατημένοι και ιδιαιτέρως προβληματισμένοι με θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια ή με μια υποχρέωση που μπορεί να είναι κοινωνική και σας πιέζει. Ευτυχώς όμως που είστε πιο γειωμένοι και ρεαλιστές και έτσι κερδίζετε πράγματα. Επειδή έχετε μεγαλύτερες δυνατότητες για να κερδίσετε χρήματα κάντε και τους απαραίτητους συμβιβασμούς.

ΤΑΥΡΟΣ
Είστε έτοιμοι να εισπράξετε πολλά από αυτά που έχετε βάλει εδώ και καιρό σε πρόγραμμα. Η σταθεροποίηση μιας κατάστασης σε συνδυασμό με την καλή επαφή μέσα στην οικογένειά σας δίνει μια άλλη διάσταση των πραγμάτων. Είστε έτσι και αλλιώς οι τιμώμενοι του ζωδιακού οπότε με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσετε σε πολλά πράγματα και κυρίως σε οικονομικά και ερωτικά, αφού θα δείτε ότι τα πράγματα πηγαίνουν εκεί που θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Όσο μπορείτε συγκεντρωθείτε στον εαυτό σας γιατί χρειάζεστε άμεση προσωπική επαφή με αυτόν. Επειδή προσπαθείτε να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες και όλα συντείνουν να είστε κατά κάποιο τρόπο θεατές και όχι αυτοί που θα πάρετε τα πράγματα στα χέρια τους, ανοίξτε όσο μπορείτε την καρδιά σας για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Όλα πάντως είναι εμπειρίες και ίσως να χρειάζεστε να κρατήσετε για λίγο τα πράγματα σε μια μεγαλύτερη μυστικότητα πριν μπείτε για τα καλά στον αγώνα. Ένας Αιγόκερως δείχνει ότι είναι πολύ κοντά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το ότι αφουγκράζεστε πιο εύκολα τα θέματα και τα προβλήματα των άλλων σας κάνει να είστε πολύ ανοικτοί και φιλικοί κι αυτό σας δημιουργεί καινούργιες εμπειρίες και ευκαιρία για νέες συνεργασίες. Πάντως έχετε όλη την τύχη με το μέρος σας, αρκεί να είστε πιο οργανωμένοι και να λειτουργήσετε άμεσα και με στόχο. Θα έρθετε πιο κοντά με το σύντροφο ή συνεργάτη και θα καταστρώσετε από κοινού ένα σχέδιο. Όσοι έχετε καλλιτεχνικά ταλέντα αυτή την περίοδο θα εκδηλωθούν πιο εύκολα.

ΛΕΩΝ
Θέλετε να δείξετε την αγάπη σας έμπρακτα και κυρίως προσφέροντας ή ακόμα και αγοράζοντας δώρα ή καλύπτοντας κάποιες ανάγκες στα άτομα που είστε μαζί. Οικογενειακές υποχρεώσεις αλλά και πολλά διαδικαστικά που αφορούν νέες δουλειές ή για συντήρηση των υπαρχουσών θα σας απασχολήσουν. Περνάτε μια περίοδο που γίνεστε πιο δραστικοί σε διάφορα θέματα αλλά κυρίως σας απασχολεί η υλοποίηση και η τακτοποίηση ενός ακινήτου. Υπάρχουν ευκαιρίες για να κερδίσετε χρήματα αλλά πρέπει να σπάσετε κάποια ταμπού και να βρεθείτε στην άλλη όχθη για να κατακτήσετε πράγματα. Η βοήθεια ενός Αιγόκερω είναι σημαντική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είστε σε φάση οργάνωσης και τάξης και μαζί με αυτό εσείς νιώθετε πιο κοντά στον εαυτό σας γιατί υπερισχύει η κοινή λογική που για σας είναι πολύ έντονη. Επειδή βρίσκεστε όμως σε καλή διάθεση τα βλέπετε όλα γύρω σας πολύ θετικά και με αισιοδοξία. Αυτό σας προδιαθέτει για πολύ δημιουργικά πράγματα αλλά και για να κάνετε πολύ περισσότερα και ίσως αναγνωρίσετε μέσα σας την επιθυμία σας για ένα παιδί... Από την άλλη η περιπετειώδης σας διάθεση είναι πολύ έντονη και μερικοί από εσάς θέλετε να ομορφύνετε οτιδήποτε πιάνετε στα χέρια σας. Η επιστροφή ενός Καρκίνου ή Αιγόκερω είναι σημαντική για σας.


ΖΥΓΟΣ
Ενοχλείστε από διάφορες ενοχές οι οποίες σας αναστατώνουν για αυτό φορτσάρετε και κάνετε πράγματα τα οποία μπορεί να μην σας εκφράζουν αλλά εξυπηρετείτε ανάγκες άλλων. Οι υποχρεώσεις σε θέματα οικογένειας ή σπιτιού είναι αυτό που σας δίνει μεγάλη ευθύνη και γι' αυτό προσπαθείτε να κερδίσετε το χαμένο χρόνο και να έρθετε πιο κοντά με τα άτομα. Από την άλλη για να έχετε την υποστήριξη που θέλετε χρειάζεται να γεφυρώσετε ακόμα και ανόμοια πράγματα και ίσως να ήρθε η ώρα που θα δουλέψετε πολύ περισσότερο για να τα κερδίσετε. Ο Ταύρος, Καρκίνος και Αιγόκερως είναι πολύ κοντά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχετε ανάγκη να είστε πολύ πιο οργανωμένοι και πειθαρχημένοι σε θέματα αρχών και νόμου και γενικά θέλετε να υπερισχύσει κάτι που να τακτοποιεί όλες σας τις εκκρεμότητες. Οργανώνετε τον λόγο σας και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με τις γνώσεις σας. Είναι μια ημέρα που θα δείτε ακριβώς ποιες είναι οι πρακτικές σας ανάγκες. Επειδή είστε αναγκασμένοι να συνεργαστείτε ή να κάνετε πράγματα που θέλουν και οι γύρω σας αυτό θα σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς αλλά αποφύγετε τις εντάσεις ή ακόμα και τις αποφάσεις που είναι πολύ απόλυτες. Ένας Ταύρος είναι πολύ κοντά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αναγκαία προσγείωση και πολύ πειθαρχημένη συμπεριφορά για να μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα σε κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις. Οργανώνεστε περισσότερο και γίνεστε πιο συγκεντρωτικοί και υπεύθυνοι σε όλα τα επίπεδα. Κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις σας κάνουν περισσότερο ρεαλιστές και προβληματισμένους. Είναι η εποχή που θα κοιτάξετε μπροστά αλλά συγχρόνως χρειάζεται να είστε γειωμένοι και τα βήματά σας να σας δημιουργούν ασφάλεια για αυτό φροντίστε να εξετάσετε καλά το κάθε σας βήμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε στο κέντρο της δύναμής σας και αυτό σας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Πολύ καλή ημέρα για σας, αφού θα έχετε ένα άμεσο αποτέλεσμα το οποίο θα σας ευχαριστήσει και ίσως να σχετίζεται και με μια πληρωμή την οποία την περιμένατε εδώ και πολύ καιρό. Γενικά σταθεροποιούνται πολλά πράγματα αυτή την περίοδο και ας πούμε ότι μιλάτε καλύτερα με το μέσα σας. Ένα ταξίδι ή μια επαφή με το εξωτερικό θα σας δημιουργήσει νέους ορίζοντες. Η ερωτική σας ζωή είναι πλέον σε πολύ καλό δρόμο και αυτό σας φέρνει μια σταθερότητα και μπορείτε να κερδίσετε το χαμένο χρόνο. Το θέμα ενός παιδιού που σας απασχολεί θα λυθεί άμεσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θέλετε να ομορφύνετε την ζωή σας με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο για αυτό αντιμετωπίζετε με σοβαρότητα κάποια θέματα εργασιακά και ίσως να προσπαθήσετε να εφαρμόσετε κατά γράμμα τον νόμο. Προσέξτε το βάρος σας γιατί έχετε μεγαλύτερη όρεξη από παλιά. Όσοι νιώθετε κάπως απομονωμένοι ή αποκομμένοι από τους γύρω σας βάλτε την καρδιά σας να δουλέψει και τότε θα γίνουν θαύματα. Η σχέση με έναν Σκορπιό θα περάσει από πολλές ανακατατάξεις ενώ τον Παρθένο τον βελτιώνετε. Επειδή αναζητάτε την ομορφιά σε όλα τα επίπεδα, φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας.

ΙΧΘYΕΣ
Νιώθετε πολύ σίγουροι και δυνατοί και ίσως και εξαντλημένοι από τις πολλές υποχρεώσεις και μετακινήσεις που κάνετε για να προλάβετε όλα τα μέτωπα που έχετε ανοίξει. Αυτό βέβαια είναι για το καλό σας και κατά κάποιο τρόπο έχετε δραστηριοποιηθεί και αυτό σας κάνει πολύ καλό. Πάντως οι ξεκάθαρες συζητήσεις και το να λέτε τα θέλω σας περισσότερο θα σας κάνει πολύ καλό και θα σας φέρει και σε πιο βαθιά επικοινωνία και με έναν Ταύρο. Τα βιβλία, η γνώση και η τέχνη θα σας δώσουν μια σπίθα δημιουργικότητας και επέκτασης. Η οργάνωση ενός ταξιδιού θα σας ενθουσιάσει.



astrology.gr

Σχόλια