Κόσμος: Yπουργός Αθλητισμού μία καλλονή που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων






Είναι θιασώτρια της γυμνής αλήθειας του σώματος. Γι' αυτό και δεν μετανιώνει καθόλου που ως μοντέλο έχει φωτογραφηθεί αρκετές φορές ημίγυμνη, με μικροσκοπικά μαγιό ή με το ξίφος και τη μάσκα της.
Με το ίδιο ξίφος έχει εκπροσωπήσει τη χώρα της, τη Βενεζουέλα, σε τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες, της Αθήνας, του Πεκίνου και του Λονδίνου. Και με το ίδιο ξίφος σκοπεύει να ριχθεί στη μάχη τής - νέας, μετα-Τσάβες - μπολιβαριανής επανάστασης, όπως διαβάζουμε στον ενημερωτικό ιστότοπο nea.gr


To πρώην μοντέλο, πρώην ξιφομάχος και οδοντίατρος Αλεχάντρα Μπενίτες είναι η νέα υπουργός Αθλητισμού στην κυβέρνηση του Νικολάς Μαδούρο.



«Αναλαμβάνω μια νέα αποστολή και θα το κάνω με την ίδια αποφασιστικότητα που το κάνει ένας αθλητής που υπερασπίζεται τη χώρα του με όποιο κόστος!», έγραψε η 33χρονη Μπενίτες στο twitter μόλις έγινε γνωστός ο διορισμός της.
Ο ίδιος ο Πρόεδρος, στο πλαίσιο της ανακοίνωσης του Υπουργικού του Συμβουλίου, χθες, την (ξανα)σύστησε στον λαό της Βενεζουέλας ως «ξιφομάχο των νέων πατριωτών». Στα πολιτικά πράγματα, πάντως, δεν είναι φρέσκια - όπως και η πλειονότητα των «νέων» υπουργών. Επί Τσάβες η Μπενίτες είχε διατελέσει γερουσιαστής στο Καράκας. Ισως αυτό να είχε κατά νου ο Ενρίκε Καπρίλες, ο ηγέτης της αντιπολίτευσης, όταν χαρακτήριζε χθες το νέο Υπουργικό Συμβούλιο «μία από τα ίδια».


Σχόλια