Τα tweets του Τσαρνάεφ με Ελληνίδα φοιτήτρια



O νεαρός Τσετσένος τρομοκράτης που αιματοκύλησε με τον αδερφό του τον Μαραθώνιο της Βοστώνης, σκοτώνοντας 3 ανθρώπους (μεταξύ αυτών και ένα παιδί) και τραυματίζοντας πάνω από 170 διατηρούσε και δεύτερο λογαριασμό στα social media με το account @J_tsar στο twitter.



Ο νεαρός μεταξύ άλλων φαίνεται να συνομιλεί  με μια Ελληνίδα φοιτήτρια σε αμερικανικό κολλέγιο ή οποία υπέστη σοκ, όταν έμαθε ότι πρόκειται για τον τρομοκράτη του Μαραθωνίου της Βοστώνης.

Σύμφωνα με τα Νέα, ο 19χρονος την αποκαλούσε «Ελληνίδα θεά» και την φλέρταρε διακριτικά. 

Η Ελληνίδα δείχνει σοκαρισμένη καθώς δέχεται συνεχές σφυροκόπημα στο λογαριασμό της από διάφορους που της επιτίθενται επειδή έτυχε να συνομιλήσει κάποια στιγμή με τον Τσετσένο μέσω twitter.


Ο νεαρός τρομοκράτης που συνέχιζε να τουιτάρει στο λογαριασμό @J_tsar ακόμη και μετά την φονική επίθεση, δήλωσε, ότι, δεν είναι καθόλου αγχωμένος μετά την επίθεση με τα εκρηκτικά στην καρδιά της Βοστώνης,

Jahar ‏@J_tsar16 Apr

I’m a stress free kind of guy

ενώ αμφισβήτησε και μια από τις δεκάδες ανθρώπινες τραγωδίες που διαδραματίστηκαν την ώρα της έκρηξης.


Την Παρασκευή, ημέρα του ανθρωποκυνηγητού που οδήγησε στη σύλληψη του υπόπτου για την βομβιστική επίθεση στο Μαραθώνιο, η Ελληνίδα του έστειλε το εξής Tweet: «Lol, εσύ είσαι αυτό; Δεν ήξερα ότι πήγες στον Μαραθώνιο!!!». 


Σχόλια