People: Αυτή είναι η ωραιότερη γυναίκα του κόσμου το 2013 (ΦΩΤΟ)
























Έχει κερδίσει ένα Όσκαρ, είναι παντρεμένη με έναν σταρ της ροκ, έχει δύο παιδιά και, πλέον, φέρει και τον τίτλο της ωραιότερης γυναίκας στον κόσμο. Ο λόγος για την διάσημη ηθοποιό Γκουίνεθ Πάλτρου. Αυτήν, τουλάχιστον, την επιλογή κάνει το διάσημο περιοδικό People, το οποίο επιλέγει την 40άρα σταρ ανάμεσα σε πολύ νεότερες ωραίες γυναίκες του πλανήτη, όπως η Beyonce, η Jennifer Lawrence και η Kristen Stewart.

“Δεν μπορώ να το πιστέψω”, λέει με αρκετή δόση μετριοφροσύνης η ίδια, προσθέτοντας: «ουδέποτε έχω νιώσει πιο κολακευμένη ή έκπληκτη»… 

Παραδέχεται, βέβαια, η ίδια ότι εξασκείται δύο ώρες την ημέρα κάτι που το θεωρεί ως …εφιάλτη. Πιέζει όμως τον εαυτό της για αυτό, προκειμένου να είναι στην καλή κατάσταση που απαιτεί η δουλειά της. “Ας μην γελιόμαστε”, λέει στο περιοδικό, “είναι πιο εύκολο να γυρνάς έξω ή να βλέπεις τηλεόραση”.
Τα παιδιά της πάντως, η 8χρονη Apple και ο 7χρονος Moses δεν την βλέπουν ως τίποτε διαφορετικό από μητέρα.



“Μέσα στο σπίτι, είμαι μα τζιν και με μπλουζάκι. Ούτε φοράω μέικ απ. Για αυτό με έχουν συνηθίσει έτσι”, λέει στο περιοδικό. Όσο για τον άνδρα της Chris Martin, τραγουδιστή και αρχηγό των Coldplay, πιστεύει ότι θα αρχίσει να την κοροϊδεύει για αυτόν τον τίτλο. “Αν με δει καλά ντυμένη, θα λέει «ω Θεέ μου, είσαι σαν την Γκουίνεθ Πάλτρου » αφού έχει συνηθίσει να με βλέπει άφτιαχτη” σχολιάζει.

Ο “τίτλος” του People έρχεται σε μια περίοδο που το δεύτερο βιβλίο της για την μαγειρική με τίτλο “It’s all good” βρίσκεται πρώτο στην λίστα των New York Times μπεστ σέλερ και καθώς το Iron Man 3, το φιλμ στο οποίο πρωταγωνιστεί, βγαίνει στους κινηματογράφους.



Σχόλια