Halle Berry: Έγκυος στα 46 της!



H βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Halle Berry και ο Γάλλος αρραβωνιαστικός της Olivier Martinez περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Σύμφωνα με τον αμερικανικό tabloid Τύπο, η ηθοποιός διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και γνωρίζει το φύλο του παιδιού!
Η Halle Berry έχει ήδη αποκτήσει μία κόρη, την 5χρονη Nahla, καρπό της σχέσης της με τον πρώην σύντροφό της Gabriel Aubry, με τον οποίο μοιράζεται τη γονική επιμέλεια μετά από δικαστική απόφαση! Το περασμένο φθινόπωρο η ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της στον παρουσιαστή Wendy Williams και αποκάλυψε ότι η κόρη εξέφρασε την επιθυμία να αποκτήσει αδελφάκι.



Η Halle Berry και ο Olivier Martinez γνωρίστηκαν το 2010 σε κοινή παρέα, λίγο μετά το χωρισμό εκείνου από την Αυστραλέζα τραγουδίστρια Kylie Minogue. Αυτήν την περίοδο οι δυο τους μαζί με την 5χρονη κόρη της ηθοποιού βρίσκονται για διακοπές στη Χαβάη. Μάλιστα ο θερμόαιμος Olivier Martinez πριν από λίγες μέρες εκνευρίστηκε και χτύπησε έναν παπαράτσι στο αεροδρόμιο LAX του Los Angeles, μόλις κατάλαβε την παρουσία του κοντά του.






agelioforos.gr

Σχόλια