Ινδία: Πούλησε τον εγγονό του στο Facebook για 640 ευρώ



Την σύλληψη ενός 47χρονου που πούλησε το νεογέννητο εγγονό του μέσω του Facebook, για 640 ευρώ, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία στη βόρεια Ινδία.

O Φερόζ Καν, κάτοικος της Ludhiana, στο κρατίδιο του Pendjab, κατηγορείται ότι απήγαγε τον νεογέννητο εγγονό του από την κόρη του, αυτό τον μήνα, αμέσως μετά τον τοκετό.
Στην συνέχεια, ζήτησε την συνδρομή δυο ατόμων που εργάζονταν στο νοσοκομείο οι οποίοι μέσω Facebook επικοινώνησαν με τον αγοραστή και ολοκλήρωσαν την πώληση.

«Και οι τρεις (εμπλεκόμενοι) συνελήφθησαν και θα ανακρίνουμε τον επιχειρηματία που κατέβαλε το χρηματικό ποσό για να αγοράσει το βρέφος» δήλωσε αξιωματούχος της αστυνομίας στην Ludhiana.

Η αστυνομία εντόπισε το βρέφος και το επέστρεψε στην μητέρα του, μια διαζευγμένη γυναίκα, που αναγκάστηκε να κάνει μήνυση στον ίδιο τον πατέρα της, για την αδιανόητη αυτή πράξη.

Το 2011, η αστυνομία στην Ινδία, υπέδειξε στην δικαιοσύνη 815 συμμορίες που αριθμούν πάνω από 5000 μέλη και εμπλέκονται στις απαγωγές παιδιών με τα οποία «τροφοδοτούν» κυκλώματα πορνείας και επαιτείας.



ethnos.gr

Σχόλια