Πάτρα: "Θα παραδοθώ εάν συλλάβετε και τους δολοφόνους του Κ. Φράγγου"




Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται τα επόμενα 24ωρα σχετικά με τη διπλή δολοφονία έξω από κλαμπ της Σαχτούρη, που προσπαθεί να εξιχνιάσει η ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους σημαντικό υλικό που συνθέτει το φιλμ του πρώτου διπλού φονικού. Πρόκειται για ηχογραφημένες συνομιλίες, οι οποίες αναμένεται να προσδώσουν νέα στοιχεία στις έρευνες, ενώ η ανάλυσή τους θα δείξει και τον βαθμό εμπλοκής των υπόπτων που έχει στοχοποιήσει η αστυνομία.

Το υλικό όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, περιλαμβάνει σημαντικά στοιχεία, τα οποία ωστόσο θα πρέπει να επιβεβαιωθούν, αξιοποιώντας και άλλα δεδομένα.

Οι επιτελείς του Αρχηγείου πάντως είναι αισιόδοξοι για την υπόθεση και εκτιμούν ότι έχει δημιουργηθεί το υπόβαθρο για την εξιχνίαση του φόνου του Κ. Φράγγου και του Β. Σινούρη.

Σχετικά με τη δολοφονία του Πάνου Τσίρκα η δικογραφία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και αναζητείται συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας Φράγγου. Για τη σύλληψή του έχουν στηθεί μπλόκα σε διάφορα σημεία του νομού Αχαΐας και πιθανολογείται ότι ίσως δεν έχει περάσει τα γεωγραφικά όρια της Αχαΐας.

Ο κλοιός γύρω του σφίγγει και ο ίδιος φέρεται να διαμηνύει πως δεν πρόκειται να παραδοθεί αν δεν βρεθούν οι δολοφόνοι του μακελειού της Σαχτούρη, σύμφωνα με την εφημερίδα Γνώμη. "Δεν θα παραδοθώ εάν δεν βρείτε τους δολοφόνους του Κώστα Φράγγου" λέγεται ότι ανταπάντησε στο...κάλεσμα της τοπικής ΕΛ.ΑΣ., που έχει διαμηνύσει στο περιβάλλον του φερόμενου ως δράστη "ότι θα πρέπει να παραδοθεί το συντομότερο δυνατό, καθώς είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός και η σύλληψή του".

Το τζιπ διαφυγής εντοπίστηκε καμένο στα Λουσικά της Κάτω Αχαΐας και πιθανολογείται ότι καταστράφηκε από τον δράστη της ανθρωποκτονίας Τσίρκα, μερικές ώρες από το φονικό. Το τζιπ εντοπίστηκε καμένο από έναν γεωργό, σε ένα απόμερο σημείο, τη Δευτέρα, και ταυτοποιήθηκε ότι είχε χρησιμοποιηθεί για τη διαφυγή του εκτελεστή στον φόνο της Ανθείας.

Για τη σύλληψη του νεαρού που κατηγορείται για την ανθρωποκτονία έχουν στηθεί μπλόκα σε διάφορα σημεία του Νομού και πιθανολογείται ότι ίσως δεν έχει φύγει από την Αχαΐα.





με πληροφορίες απο εφημ. "Πελοπόννησος" / "Γνώμη"

Σχόλια