Θλίψη για την Αιγιώτισσα τροχονόμο Αδαμαντία Σιάφλα




Χθες το πρωί, ήταν η τελευταία φορά που Η 42χρονη έφυγε από την Τροχαία της Κηφισιάς για να μεταβεί στη μοιραία διασταύρωση της λεωφόρου Κηφισίας με την Αγίου Δημητρίου. Στεκόταν στην άκρη του δρόμου και ρύθμιζε την κυκλοφορία διευκολύνοντας τους οδηγούς.
Γεννημένη το 1972 στο Αίγιο και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, η άτυχη αρχιφύλακας, μπήκε το 1991 στο Σώμα της ΕΛ.ΑΣ. και αμέσως μετά την αποφοίτησή της έγινε τροχονόμος.

Ήταν δέκα λεπτά μετά τις οκτώ το πρωί της Τρίτης, όταν το μαύρο Smart έπεσε με ταχύτητα πάνω στην άτυχη τροχονόμο, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα. Η οδηγός, σε κατάσταση σοκ, βγήκε έξω, συνελήφθη και αφού της ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας αφέθηκε ελεύθερη.

Πρώτος για τον τραγικό χαμό της ενημερώθηκε ο σύζυγός της, επίσης αστυνομικός, που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Ν. Ιωνίας. Εκείνος ανέλαβε το θλιβερό καθήκον να ενημερώσει τα δύο τους παιδιά, ηλικίας 9 και 16 ετών, αλλά και τους συγγενείς που έσπευσαν στο σπίτι της οικογένειας στη Μεταμόρφωση Αττικής.


Το ένα της παιδί βρισκόταν σε μονοήμερη εκδρομή με το σχολείο του και ο πατέρας χρειάστηκε να περιμένει να επιστρέψει για να του πει την τραγική είδηση. Συγγενείς και φίλοι της 41χρονης δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη, ενώ στη θλίψη έχουν βυθιστεί και οι συνάδελφοί της που μιλούν για ένα ιδιαίτερα αγαπητό άτομο.



newsbomb

Σχόλια