Δημοσιογράφος ξεψύχησε ενώ έκανε ρεπορτάζ για αστέγους



Ο Lee Halpin πέθανε από το κρύο κατά τη διάρκεια γυρισμάτων ενός ντοκιμαντέρ για τη ζωή των αστέγων στο Νιούκασλ.
Ο δημοσιογράφος ήθελε να περάσει μια εβδομάδα στους δρόμους της βρετανικής πόλης και να καταγράψει τη ζωή και τις δυσκολίες των αστέγων που έχουν αυξηθεί δραματικά τον τελευταίο καιρό.

Μάλιστα είχε κάνει και ένα video που περιέγραφε το σχέδιό του και στο οποίο έλεγε ότι το ντοκιμαντέρ αυτό θα το κατέθετε στο Channel 4, ελπίζοντας να προσληφθεί στο κανάλι.
Δυστυχώς όμως τρεις μέρες μετά, βρέθηκε νεκρός σε έναν ξενώνα. Οι αρχές δεν έχουν διευκρινίσει ακόμα τα αίτια του θανάτου του, όμως πληροφορίες θέλουν τον Lee Halpin να πέθανε από υποθερμία.

Σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία στις 3 Απριλίου η θερμοκρασία στο Νιουκάσλ άγγιζε τους -4 βαθμούς Κελσίου, οπότε είναι πολύ πιθανόν ο δημοσιογράφος να μην άντεξε το κρύο.
Φίλοι και συγγενείς του δημοσιογράφου είναι συγκλονισμένοι και δεν μπορούν να πιστέψουν πώς το μεγάλο του όνειρο, κατέληξε τελικά σε έναν φρικτό εφιάλτη.

Τελευταία φορά είχε ζητήσει από τους φίλους του μέσω Twitter να του δανείσουν για μια εβδομάδα ένα παλιό κινητό τηλέφωνο και ένα sleeping bag, όμως δυστυχώς δεν κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το φιλόδοξο σχέδιό του.

Η αστυνομία πάντως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο, ο Halpin να έπεσε θύμα δολοφονίας και εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.


Σχόλια