Πάτρα: Έρευνες στα ορεινά για τους δράστες της δολοφονίας του Π. Τσίρκα



Στην ορεινή και νοτιοδυτική Αχαΐα πραγματοποιούν έρευνες αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών για τον εντοπισμό των ατόμων που εμπλέκονται στην εκτέλεση του 38χρονου Πάνου Τσίρκα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Γνώμη», βρίσκονται σε εξέλιξη εξονυχιστικές έρευνες στη Δυτική Αχαΐα, σε συγκεκριμένους οικισμούς, προκειμένου οι αστυνομικές αρχές ν’ αντλήσουν στοιχεία και πληροφορίες, που θα τους οδηγήσουν στους δράστες.

Η αστυνομία εκτιμά ότι δεν έχουν φύγει από την Αχαΐα. Επίσης, τη συμμετοχή στην υπόθεση, συγγενικού προσώπου του εκτελεστή του Πάνου Τσίρκα εξετάζει η αστυνομία. Συγκεκριμένο πρόσωπο φαίνεται πως συνέδραμε στη διαφυγή των δραστών, αφού έκαψαν το όχημά τους στα Λουσικά Αχαϊας. Το άτομο φέρεται να κλήθηκε να τους φυγαδεύσει από το σημείο.

Την ίδια ώρα με άκρα μυστικότητα συνεχίζονται οι έρευνες από την Ασφάλεια για το διπλό φονικό στη Σαχτούρη, 'έξω από κλαμπ, με θύματα τον Βασίλη Σινούρη και τον Κώστα Φράγκο. Εκτός από το βίντεο που έχουν στα χέρια τους, τις εργαστηριακές αναλύσεις και συγκρίσεις, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ φέρεται να έχουν εντοπίσει το σημείο από το οποίο οι δράστες προμηθεύτηκαν τον εξοπλισμό τους, (λευκά κράνη και μπουφάν που παρέπεμπαν σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ).

Ανεπίσημες πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για κατάστημα στην Αθήνα.

Σχόλια