Καιρός





Τοπικές βροχές στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα βόρεια προβλέπει για σήμερα Πέμπτη η ΕΜΥ.

Αναλυτικά η πρόγνωση:

Αττική
Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το απόγευμα. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: από 11 έως 22 βαθμούς κελσίου.


Θεσσαλονίκη
Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το απόγευμα. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 09 έως 18 βαθμούς κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη μέχρι το απόγευμα. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα δυτικά βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: από 04 έως 19 βαθμούς κελσίου.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βόρεια μέχρι το μεσημέρι. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους και θα ενισχυθούν.
Θερμοκρασία: από 07 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως το απόγευμα. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 09 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 21 βαθμούς κελσίου.


Νησιά ανατολικού αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και γρήγορη βελτίωση. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 13 έως 20 βαθμούς κελσίου.



Σχόλια