Εντοπίστηκαν οι δράστες του ξυλοδαρμού του φοιτητή για την απόδειξη



















Ο 22χρονος σερβιτόρος του μαγαζιού και ο 30χρονος πορτιέρης είναι σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες που επιτέθηκαν στον 20χρονο φοιτητή στην Κομοτηνή, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία.

Υπενθυμίζεται πως η επίθεση σε βάρος του 20χρονου φοιτητή Γιάννη Γκερέκου σημειώθηκε αργά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, όταν ο 20χρονος Κερκυραίος με άλλα τρία άτομα διασκέδαζαν σε μαγαζί, στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής.



Όταν ήρθε η ώρα του λογαριασμού, η παρέα των τεσσάρων φοιτητών, αν και ζήτησε, δεν έλαβε απόδειξη με αποτέλεσμα να φύγουν χωρίς να πληρώσουν όπως ορίζει ο σχετικός νόμος.

Ενώ απομακρύνονταν από το μαγαζί, ο 20χρονος δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι, για το οποίο θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην Αθήνα.



Στην ανακοίνωση της αστυνομίας μεταξύ άλλων αναφέρεται:

"Από τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, διακριβώθηκε ότι δράστες είναι δύο ημεδαποί, ηλικίας 30 και 22 ετών, για τους οποίους διερευνάται η ύπαρξη σχέσης εργασίας – απασχόλησης στο συγκεκριμένο κατάστημα. Όπως προέκυψε, μετά το περιστατικό στο κατάστημα, αναζήτησαν από κοινού και εντόπισαν τον φοιτητή – παθόντα, ενώ ο 30χρονος δράστης τον χτύπησε, προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Οι δράστες αναγνωρίστηκαν από τους φίλους του θύματος, ενώ ο 22χρονος κατά την
προσαγωγή - εξέταση του στο Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής αποδέχτηκε την πράξη του.

Σε βάρος του 30χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, ενώ η κατηγορία για τον 22χρονο αφορά την ηθική αυτουργία στην πράξη αυτή".



ethnos.gr

Σχόλια