Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/4



ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, είναι η ημέρα των θετικών αλλαγών γιατί θα αντιληφθείτε ότι πιο εύκολα μπορείτε να ακούσετε και να πλησιάσετε τα πολύ στενά σας πρόσωπα και κατά κάποιο τρόπο θα συνεργαστείτε με άνεση. Επίσης, προσφέρεται για καλύτερες συμφωνίες, συνεργασίες ή ακόμα και με ένα πολύ προσωπικό και ιδιαίτερο τρόπο την επιστροφή ενός προσώπου. Είναι πολύ σημαντικό να κινηθείτε διπλωματικά και με περισσότερη διάθεση για επικοινωνία. Ο Ζυγός σίγουρα θα σας αναστατώσει.



ΤΑΥΡΟΣ

Επειδή ήδη υπάρχουν τρείς πλανήτες στο ζώδιό σας θα σας δώσουν μεγαλύτερη δυνατότητα να δράσετε και να δημιουργήσετε, αν θέλετε νέες συνθήκες και με αυτόν τον τρόπο να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και τα αδιέξοδα. Δοκιμάζεστε πάντως γιατί θα χρειαστεί να εφαρμόσετε τις ιδέες της αρμονίας, της συνεργασίας και της συντροφικότητας σε πράξη και ψάχνετε τον τρόπο. Όσο πιο πολύ προβληματίζεστε, τόσο πιο πολύ πετυχαίνετε τον στόχο σας, αρκεί να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ημέρα σήμερα ξεκινάει με πολύ θετικές προοπτικές, οπότε γεμίστε τις μπαταρίες σας και μην αφήνετε κανέναν και τίποτε να σας χαλάσει την διάθεση. Είναι πιο εύκολο τουλάχιστον για σήμερα να επισημοποιήσετε μια κατάσταση με χαρτιά και υπογραφές από άποψη ατόμων και συνεργατών. Η ερωτική σας συμπεριφορά βοηθάει στο να αναπτύξετε περισσότερες πρωτοβουλίες αλλά και να ρισκάρετε κάτι που παλιά δεν το κάνατε με τίποτε. Ευνοείται περισσότερο η επαφή με Λέοντα, Ζυγό και Τοξότη.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλό είναι να βάλετε τις δυνάμεις σας για να κρατήσετε τις ισορροπίες με τους γύρω σας. Όσο πιο πολύ είστε έτοιμοι να συνεργαστείτε τόσο πιο εύκολα θα κλείσετε δουλειές και θα πετύχετε τον στόχο. Αν αφήσετε για λίγο τις συναισθηματικές σας ανάγκες και βγείτε από τον μικρόκοσμό σας προσαρμοσμένοι στις εξωτερικές ανάγκες, θα γίνετε πιο ανοικτοί και επικοινωνιακοί. Η ευελιξία είναι το ζητούμενο γιατί μπορεί να πιέζεστε να κάνετε αλλαγές ή η να δράσετε πολύ παρορμητικά και τώρα δεν ξέρετε τι πρέπει να κρατήσετε και τι να αφήσετε σε εργασιακά θέμα και σε θέμα οικογένειας.



ΛΕΩΝ

Νιώθετε πολύ δυνατοί και έτοιμοι να κερδίσετε το παιχνίδι. Επειδή είστε ανοικτοί θα σας έρθουν και ωραία πράγματα. Μια καλή συζήτηση θα σας βοηθήσει να κλείσετε είτε μια πολύ καλή συμφωνία με ένα άτομο είτε να κάνετε ένα ταξίδι ή μια νέα γνωριμία η οποία θα σας φέρει χαρά και αισιοδοξία. Γενικά όταν δεν είστε απόλυτοι μπορείτε να κερδίσετε πολλά παραπάνω από αυτά που ήδη παίρνετε. Ευνοείται η επαφή με Κριό, Δίδυμο, Ζυγό και Τοξότη. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο είστε έτοιμοι να κάνετε κάτι πολύ καινούργιο και πρωτότυπο. Μην το φοβάστε, ξεκινήστε.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, μπορεί να φανείτε περισσότερο κτητικοί και να έχετε έντονη επιχειρηματική αίσθηση. Επειδή όμως έχετε ανάγκη για ισορροπία και αρμονία γιατί θέλετε να φέρετε την τάξη την ζωή σας και θα κινηθείτε πολύ διπλωματικά για να έχετε το κέρδος σας. Μπορεί να ωφεληθείτε από την μητέρα σας ή από ένα άλλο γυναικείο πρόσωπο. Θέματα ομορφιάς, ευεξίας και περιποίησης θα σας δώσουν ένα μεγαλύτερο κίνητρο να φροντίσετε τον εαυτό σας. Θα επιδιώξετε επαφές με φίλους που δεν σας δημιουργούν εντάσεις. Το κρυφό πάθος για έναν Κριό μπορεί ξαφνικά να εκδηλωθεί.


ΖΥΓΟΣ

Βρίσκεστε μέσα στη δύναμή σας και αυτό σας κάνει πολύ καλό, αφού όταν έχετε ισορροπίες και συνεργασία όλων των ειδών νομίζετε ότι ανήκετε κάπου και είστε πιο ασφαλείς. Είναι μια περίοδος που αναγκαστικά θα κάνετε πολλά πράγματα πράξη και θα επαναφέρετε ισορροπίες σε επίπεδο οικονομικής συνεργασίας, αφού θα ζητήσετε από άτομα ή θα κάνετε κινήσεις για να αποφορτιστείτε από τα οικονομικά βάρη και πρέπει να υπάρχει ανταπόκριση. Η σχέση με Ταύρο σας δυναμώνει αλλά είναι δύσκολο να επιτευχθεί επικοινωνία.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε πολύ προσεκτικοί με τις επαφές σας γιατί δεν θέλετε να συγκρουστείτε με κανέναν ή να δημιουργηθεί ένα δυσαρμονικό περιβάλλον. Μια μυστική συμφωνία που μπορεί να έχετε και με έναν Κριό θα σας βάλει στην διαδικασία να κρατήσετε τα χαρτιά σας κλειστά και κυρίως να μείνετε για λίγο στην αφάνεια, αποφεύγοντας να χαλάσετε ισορροπίες. Πάντως έχετε ένα ιδιαίτερο μαγνητισμό στους γύρω σας και αυτό βοηθάει στο να κλείσετε πιο εύκολα δουλειές και να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε σε πολύ καλή φάση, αφού νιώθετε ότι οι φίλοι σας και γενικά ο κοινωνικός σας περίγυρος είναι με το μέρος σας και αυτό σας δημιουργεί ευεξία και μεγαλύτερη διάθεση για επικοινωνία και ανοίγματα. Οι σωστές ισορροπίες σε συνδυασμό την δράση πάνω σε ένα καινούργιο μοντέλο σκέψης και κατεύθυνσης μπορεί να σας φέρει μη αναμενόμενη επιτυχία και κέρδος. Επειδή έχετε τη δύναμη να κρατήσετε σωστές ισορροπίες θα κάνετε καλές επαφές οι οποίες θα σας βοηθήσουν σε ένα επαγγελματικό σας βήμα που θέλετε να κάνετε. Με την βοήθεια ενός ατόμου μπορεί να βρείτε λύση πάνω στο θέμα ενός ακινήτου.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, χρειάζεται να γίνετε πιο συνεργάσιμοι, ευέλικτοι και κατά κάποιον τρόπο να δεχτείτε την επικοινωνία και την επαφή με περισσότερα άτομα. Με αυτόν τον τρόπο θα βοηθηθείτε και θα βοηθήσετε. Το σημαντικότερο είναι να μάθετε από την σημερινή εμπειρία την συνεργασία. Η επαφή με έναν Ζυγό θα σας δημιουργήσει μεγαλύτερη πίεση για να λύσετε κάποια θέματά με ένα διπλωματικό τρόπο. Επειδή έχετε μπει σε φάση εύνοιας, χρειάζεται να έχετε ξεκάθαρους στόχους κυρίως πάνω στις ερωτικές σας επιθυμίες.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα δείξετε τις καλές σας προθέσεις και αυτό θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε ακόμα και κάτι καινούργιο που εδώ και καιρό το σκεφτόσαστε. Θα γευτείτε την επιτυχία μιας πολυήμερης προσπάθειας και θα πάρετε τα εύσημα. Σίγουρα όταν δουλεύετε ομαδικά νιώθετε πιο δυνατοί και είστε μέσα στον προορισμό σας. Με αυτό τον τρόπο θα διαλύσετε κατά κάποιο τρόπο κάποιες εντάσεις των προηγούμενων ημερών κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Η σχέση με Λιοντάρι βελτιώνεται. Ξαφνική οικονομική ενίσχυση.



ΙΧΘYΕΣ

Όσο πιο πολύ βγαίνετε έξω από τα δικό σας μικρόκοσμο τόσο πιο εύκολα επιτυγχάνετε την επέκταση και την αλλαγή. Το ζητούμενο είναι η δράση από την πλευρά σας. Έχετε ευκαιρία για να γίνετε περισσότερο επικοινωνιακοί και συνεργάσιμοι. Η επαφή με Ζυγό θα σας βοηθήσει σε ένα θέμα που έχετε να λύσετε και θα σας κατευνάσει κάποιες ανησυχίες σας. Καλό είναι να μην αφήνετε άλυτες υποθέσεις πίσω σας και να έχετε ένα ξεκάθαρο στόχο στα οικονομικά σας θέλω σε σχέση με μια συνεργασία.



Μπέλλα Κυδωνάκη/astrology.gr

Σχόλια