Πάτρα: Με το κυβερνητικό αεροσκάφος η μεταφορά του 15χρονου ασθενούς στη Γερμανία



Ο πατέρας του μαθητή που πάσχει από ινομύωμα στον εγκέφαλο και χρειάζεται να μεταφερθεί άμεσα στη Γερμανία για να χειρουργηθεί, ευχαριστεί με δηλώσεις του τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τους Αχαιούς υφυπουργούς Γιώργο Μαυραγάνη και Θεόδωρο Παπαθεοδώρου για την παρέμβασή τους, που έχει ως αποτέλεσμα την μεταφορά του γιου του με το κυβερνητικό αεροσκάφος στο νοσοκομείο του Ανόβερο.

Με παρέμβαση Σαμαρά και των Αχαιών Υφυπουργών Μαυραγάνη και Παπαθεοδώρου το πρωθυπουργικό αεροσκάφος είναι στη διάθεση της οικογένειας και αναμένεται να μεταφέρει, από τον Άραξο στο νοσοκομείο της Γερμανίας, τον μαθητή γυμνασίου της Πάτρας.

Από ώρα σε ώρα αναμένονται τα απαραίτητα έγγραφα, από το νοσοκομείο, προκειμένου στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις ώστε το παιδί να μεταφερθεί με ασφάλεια.



ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όταν στελέχη της Εθνικής Τράπεζας «μπλόκαραν» τον λογαριασμό που είχε ανοιχτεί για τον 15χρονο μαθητή του 11ου Γυμνασίου , φαίνεται πως υπήρξε προσπάθεια να ξεπεραστεί το εμπόδιο. 
Στελέχη της τράπεζας βρήκαν «παράθυρο» στην νομοθεσία που αφορά λογαριασμούς στους οποίους καταθέτουν τρίτα άτομα για ειδικό σκοπό. Μάλιστα ειδοποιήθηκε και ο πατέρας ότι μπορεί και σήμερα να κάνει την ανάληψη των χρημάτων ώστε να επιταχύνει τις διαδικασίες για το ταξίδι σωτηρίας του γιου του στη Γερμανία.



dete.gr

Σχόλια