Αποκαλύψεις Βγενόπουλου στο ΣΚΑΪ για τη διάσπαση της Λαϊκής"Ο υπ. Οικονομικών της Κύπρου συνελήφθη γυμνός σε μασάζ με ανήλικο Τουρκοκύπριο"- Ο Ανδρέας Βγενόπουλος μίλησε ζωντανά στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου για τη διάσπαση της Λαϊκής Τράπεζας
- Καταγγέλει διαπλεκόμενα συμφέροντα πίσω από την Τράπεζα Κύπρου
- "Μεγάλη η ευθύνη του υπουργού....
Οικονομικών της Κύπρου"
- "Παρέδωσα μια υγιή τράπεζα..." "Όταν αναφέρομαι στην Κύπρο και βγάζω πικρία αναφέρομαι στο κυπριακό...
κατεστημένο και όχι στο λαό, αγαπώ και θεωρώ αδερφούς τους Κυπρίους"

"Και όταν αναφέρομαι στην Τράπεζα Κύπρου, εννοώ την τότε ηγεσία που ήταν πολύ ζωντανό μέλος της διαπλοκής και όχι τη σημερινή που σέβομαι"

"Ο Χριστόφιας είπε “ναι” στο ελληνικό κούρεμα και κατέστρεψε τις τράπεζες. Δεν είχε άλλη επιλογή, αλλά θα μπορούσε να ζητήσει μια ειδική ρύθμιση γιατί τα ομόλογα στις κυπριακές τράπεζες ήταν 5 δισ., ενώ στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες ήταν λιγότερα".

Απαντώντας για το δάνειο στη Μονή Βατοπεδίου που κάποιοι το χαρακτήρισαν επισφαλές: "Όλες αυτές οι κατηγορίες είναι τερατώδη ψέματα".

“Το Βατοπέδι έγινε πελάτης της τράπεζάς μας 2,5 χρόνια πριν το υποτιθέμενο σκάνδαλο”

"Δώσαμε ένα δάνειο πολύ μικρότερο του ποσού των 175 εκατ. ευρώ σε ένα μοναστήρι. Εξοφλούσε κανονικά τα δάνειά του μέχρι τη δημοσιοποίηση του σκανδάλου, όταν και πάγωσαν οι λογαριασμοί".

"Δεν ξέρει τι του γίνεται ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου"

"Ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου δεν έχει αθωωθεί, μετά τη σύλληψή του σε μασάζ με ανήλικο τουρκοκύπριο. Έχει πληρώσει την εγγύηση και απλώς αποφεύγει τη δίκη, με το να μην πηγαίνει στο ψευδοκράτος"Σχόλια