Πάτρα: Οι ληστές τους έδεσαν & έφυγαν με το αυτοκίνητο


Ληστεία και στην Ηλεία












Αλωνίζουν οι κακοποιοί στη Δυτική Ελλάδα. Μέσα σε ένα 24ωρο στην Πάτρα σημειώθηκε νέο κρούσμα τα ξημερώματα της Κυριακής, στη Δραγώλαινα Βούντενης αυτή τη φορά, μόλις λίγες ώρες μετά την εισβολή ληστών σε σπίτι στην Κρήνη.

Επίσης σήμερα τα ξημερώματα κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε σπίτι ηλικιωμένου στον Καρδαμά Αμαλιάδας στην Ηλεία.



Πάτρα

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε πως τέσσερις κουκουλοφόροι έχουν εισβάλει στο σπίτι ζευγαριού στη Δραγώλαινα, στην περιοχή της Βούντενης, στην Πάτρα.

Οι δράστες απείλησαν τα θύματά τους με σουγιά και πασσάλους που αφαίρεσαν από τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού. Θύματα και κακοποιοί "συναντήθηκαν" έξω από το σπίτι. Οι δράστες τους οδήγησαν στην οικεία, τους έδεσαν με το καλώδιο του τηλεφώνου κι έδρασαν ανενόχλητοι.

Άρπαξαν 400 ευρώ , έναν υπολογιστή και άλλα αντικείμενα.

Φεύγοντας πήραν το αυτοκίνητο, το οποίο κι εγκατέλειψαν λίγο παρακάτω. Το αυτοκίνητο και ο υπολογιστής βρέθηκαν και θα επιστραφούν στους ιδιοκτήτες τους.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των ληστών , ενώ εικάζεται ότι πιθανόν να είναι οι ίδιοι που χτύπησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε σπίτι στην περιοχή της Κρήνης, όπου οι δράστες προσπάθησαν να πνίξουν τον άνδρα και χτύπησαν τη γυναίκα με λοστό στο κεφάλι.


Αμαλιάδα

Στο σπίτι ηλικιωμένου εισέβαλαν δύο άγνωστοι σήμερα στις 2 τα ξημερώματα στην περιοχή Καρδαμά Αμαλιάδας, στην Ηλεία. Με την απειλή όπλου αφαίρεσαν από το σπίτι δύο κυνηγετικά όπλα καθώς και το ποσό των 1400 ευρώ.




Με πληροφορίες απο το thebest.gr

Σχόλια