Τα νεότερα για την υγεία του Τ. Πρωτόπαπα - Επιστολή της οικογένειαςΓια 11η ημέρα, ο ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια αλλαγή στην κατάσταση του. 
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, η κατάσταση παραμένει "αμετάβλητη", ενώ ο οργανισμός του δεν έχει ακόμα αντιδράσει στη νέα φαρμακευτική αγωγή, που του χορηγούν οι γιατροί από την Τρίτη το βράδυ.
Η οικογένεια του Τόμας απέστειλε σήμερα και μια συγκινητική επιστολή, ευχαριστώντας όλους εκείνους που ένωσαν τις προσευχές τους για να γίνει το θαύμα.Το μήνυμα της οικογένειας


"Θέλουμε σαν οικογένεια να ευχαριστήσουμε τον κόσμο.

Ευχαριστούμε για την αμέριστη συμπαράσταση τους. Τους ευχαριστούμε για την στήριξή τους. Τους ευχαριστούμε για τα λόγια και τις πράξεις συγκίνησης, στήριξης και υποστήριξης. Ευχαριστούμε τον γονιό που ήρθε στο νοσοκομείο με το παιδί του, που είχε περάσει παρόμοια κατάσταση και ήρθε να μας βρει, για να μας αποδείξει ότι θαύματα γίνονται, όπως έγινε και στο δικό του παιδί που μετά από μήνες ξύπνησε από το κώμα. Ευχαριστούμε τους αγνώστους που τηλεφωνούν για να μάθουν νέα για το παιδί μας.

Ευχαριστούμε τους δημοσιογράφους που νοιάζονται πραγματικά για το παιδί μας και μας στηρίζουν. Ευχαριστούμε για όλα τα λόγια συμπαράστασης και αγάπης που μας δίνουν κουράγιο.

Σας ευχαριστούμε όλους που ενώνετε τις προσευχές σας με τις δικές μας".enikos.gr/ Fthis.gr

Σχόλια