Ο υποστράτηγος Ευάγγελος Βενέτης Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδος

ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ
Ο Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστρατήγου Νικόλαου Παπαγιαννόπουλου τοποθετήθηκαν οι τέσσερις αντιστράτηγοι της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο μέχρι πρότινος Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος Δημήτριος Τσακνάκης, μεταφέρεται στη Βόρεια Ελλάδα και τη θέση του εδώ καταλαμβάνει ο Ιωάννης Δικόπουλος.

Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδος αναλαμβάνει, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέοντο ο υποστράτηγος Ευάγγελος Βενέτης, ο οποίος μέχρι τώρα ήταν διοικητής Αμέσου Δράσεως της Αττικής.

Ο μέχρι πρότινος Γενικός στη Δυτική Ελλάδα Ιωάννης Σιάμος κρίθηκε ως ευδόκιμα τερματίσας τη σταδιοδρομία του, ο οποίος και προήχθη στο βαθμό του Αντιστρατήγου εκτός οργανικών θέσεων. Του απενεμήθη ο τίτλος του Επιτίμου της θέσης που κατείχε και θα αποστρατευθεί ύστερα από τριάντα ημέρες.

Εξάλλου διατηρήθηκε στο βαθμό του ταξιάρχου ο Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος και όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει και στη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή στην Αχαΐα.

Διατηρητέος στο βαθμό του κρίθηκε και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ζακύνθου Αριστείδης Ανδρικόπουλος, ενώ οι πληροφορίες εξακολουθούν να τον θέλουν να τοποθετείται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων με έδρα την Κέρκυρα, ως διευθυντής.


 Πηγή: Patrastimes.gr

Σχόλια