Πάτρα: 67.000 ευρώ στο νοσοκομείο του Ρίου για να μάθουν τη μοίρα τους

















Τηλεφωνικούς λογαριασμούς που δεν ξεπερνούσαν τις 10.000 ευρώ συνήθιζε να πληρώνει το νοσοκομείο του Ρίου ώσπου ο διοικητής προς μεγάλη έκπληξη του κλήθηκε να πληρώσει για το νοσηλευτήριο 67.000 ευρώ επειδή υπάλληλοι τηλεφωνούν με τις ώρες σε μελλοντολόγους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Κόσμος, ο διοικητής διέταξε έρευνα για τους υπέρογκους λογαριασμούς και όπως αποδείχτηκε αρκετά από τα «περίεργα» αυτά τηλεφωνήματα που ανέβασαν τον λογαριασμό στα ύψη είχαν γίνει... σε μέντιουμ!

Υπάλληλος ή υπάλληλοι του Νοσοκομείου τηλεφωνούσαν με τις ώρες σε πενταψήφιο αριθμό και επικοινωνούσαν με εταιρεία που προσφέρει προβλέψεις!

Η χρέωση για κάθε κλήση ήταν 1,73 ευρώ ανά λεπτό, οπότε με βάση τις 10.000 ευρώ που πλήρωνε το Νοσοκομείο για τις συνηθισμένες τηλεφωνικές κλήσεις, βγαίνει το συμπέρασμα ότι ο υπάλληλος ή οι υπάλληλοι που ήθελαν να μάθουν το μέλλον τους, είχαν μιλήσει με το μέντιουμ (σε χρονικό διάστημα 2 μηνών) 360 ώρες!

Ο «δράστης», ενώ μιλούσε με κάποιον μελλοντολόγο, στη συνέχεια, για το ίδιο θέμα που τον απασχολούσε, ζητούσε να μιλήσει και με άλλον από την ίδια εταιρεία ώστε να «επιβεβαιώσει» το αληθές των προβλέψεων.


Σχόλια