Πάτρα: Γνωστή εταιρεία αναλαμβάνει τα έξοδα της 5ημερης των μαθητών Παρέμβαση υπουργού για τον μαθητή που θα εγχειριστεί















Μεγάλη εταιρεία που εδρεύει στην Αθήνα αλλά έχει υποκαταστήματα στην Πάτρα, ευαισθητοποιημένη από την αποκάλυψη της εφημερίδας "ΚΟΣΜΟΣ" για την ενέργεια των μαθητών του Λυκείου Δεμενίκων που θέλησαν να δωρίσουν όλα τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει για την 5ήμερη εκδρομή τους προκειμένου να εγχειριστεί συμμαθητής τους από το 11ο Γυμνάσιο Πατρών, αποφάσισε να τους κάνει δώρο την εκδρομή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του dete.gr ο υπεύθυνος επικοινωνίας της εταιρείας επικοινώνησε με το σχολείο και ενημέρωσε πως η εταιρεία αναλαμβάνει όλα τα έξοδα της σχολικής εκδρομής για όλους τους μαθητές.



ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ

Η περίπτωση του μαθητή που χρειάζεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, το κόσοτος της οποίας είναι μεγάλο, έχει προκαλέσει, μετά από δημοσιεύματα, πανελλήνια συγκίνηση, ενώ προκάλεσε και την παρέμβαση του υπουργού και υφυπουρού Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζου και Μάριου Σαλμά αντίστοιχα.

Τόσο ο υπουργός υγείας κ. Λυκουρέντζος όσο και ο αναπληρωτής υπουργός υγείας κ. Σαλμάς επικοινώνησαν με τους υπευθύνους του 11ου Γυμνασίου και με μέλη του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του Λυκείου Δεμενίκων και έκαναν γνωστή την πρόθεσή τους να εξετάσουν τη δυνατότητα πραγματοποίησης της επέμβασης με κάλυψη του κόστους της από το υπουργείο.



Διαβάστε επίσης: Θυσίασαν την πενταήμερη για να σώσουν μια ζωή
http://metaximaspatra.blogspot.gr/2013/03/blog-post_1183.html


dete.gr

Σχόλια