Κορινθία: Από καλάσνικοφ των ληστών η σφαίρα που σκότωσε την 25χρονη

(ανανεωμένο)

VIDEO


Από τα πυρά των επικίνδυνων κακοποιών που αναζητούνται, τραυματίστηκε θανάσιμα η άτυχη 25χρονη το βράδυ της Παρασκευής στα Ίσθμια Κορινθίας.


Σύμφωνα με την αστυνομία, η βολίδα που προκάλεσε τον τραυματισμό της νεαρής, έχει βληθεί από πολεμικό τυφέκιο τύπου Καλάζνικοφ και προέρχεται από τα πυρά των κακοποιών.

Σε επιφυλακή βρίσκεται όλη η αστυνομική δύναμη στην Πελοπόννησο ενώ δυνάμεις της ΕΚΑΜ και άλλων αστυνομικών υπηρεσιών με εκπαιδευμένους σκύλους και το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ, πραγματοποιούν ευρεία αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ένοπλων δραστών.

Η κοπέλα που επέβαινε σε ΙΧ αυτοκίνητο και διέμενε στην Κόρινθο, δέχθηκε σφαίρα κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των ληστών και αστυνομικών δυνάμεων που τους καταδίωκαν. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου όπου υπέκυψε.




















Η αιματηρή υπόθεση ξεκίνησε από τις 9:00 το βράδυ της Παρασκευής, όταν τρεις κουκουλοφόροι, οπλισμένοι με καλάσνικοφ εισέβαλαν σε ταβέρνα στην περιοχή Παλαιοκούνδουρα στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Θηβών και με την απειλή των όπλων άρπαξαν από τον ιδιοκτήτη χρήματα και το αυτοκίνητό του, τύπου τζιπ, με το οποίο διέφυγαν.

Οι δράστες εντοπίστηκαν, μετά από αναζητήσεις, να κινούνται στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου λίγο μετά την Κινέττα, από όπου ξεκίνησε η καταδίωξη.

Το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας


Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, γινόταν συνεχώς ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα, γύρω στις 11:30 το βράδυ, να τραυματιστεί θανάσιμα στα Ίσθμια η διερχόμενη με το αυτοκίνητό της 25χρονη ξενοδοχοϋπάλληλος .

Η άτυχη νεαρή τη στιγμή της ανταλλαγής πυρών και ενώ ήταν βαριά τραυματισμένη κάλεσε στο τηλέφωνο το φίλο της λέγοντάς του: «Έλα να με πάρεις, χτυπήθηκα, είμαι γεμάτη αίματα». Αυτά ήταν και τα τελευταία λόγια της σύμφωνα με το «korinthos tv». Ο φίλος της ήταν εκείνος που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε 25 λεπτά αργότερα. Η γυναίκα ζούσε στην Κόρινθο και εργαζόταν ως λογίστρια στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου. Η 25χρονη μάλιστα τηλεφώνησε και στην προϊσταμένη της στην οποία είπε ότι πυροβολήθηκε.

Σύμφωνα με τις ίδες πληροφορίες ο τραυματισμός της δεν έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς, οι οποίοι συνέχισαν την καταδίωξη. Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κορίνθου, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση (καθώς είχε τραυμτιστεί στο συκώτι) αλλά γύρω στις 3 τα ξημερώματα υπέκυψε.

Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν, και μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί τα ίχνη τους. Επίσης, δεν έχει βρεθεί ακόμα το κλεμμένο αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν.


Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το αυτοκίνητο είναι μάρκας Subaru Forester, μαύρου χρώματος, με αριθμό κυκλοφορίας YPO-1394. Έχει δοθεί στη δημοσιότητα φωτογραφία, με την παράκληση οποιοσδήποτε πολίτης το εντοπίσει να τηλεφωνήσει στο "100".



Σχόλια