Εξιχνιάσθηκε η δολοφονία του 45χρονου σε πρατήριο του Δομοκού


     Αλβανοί οι δράστες


 
Τέσσερις Αλβανοί υπήκοοι είναι οι δράστες της δολοφονίας 45χρονου, η οποία είχε διαπραχθεί στις 30 Δεκεμβρίου του 2012, σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Δομοκό Φθιώτιδας, από τον οποίο άρπαξαν 3.097 ευρώ.

Τα στοιχεία τους ταυτοποιήθηκαν από τις αστυνομικές Αρχές και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Όπως προέκυψε πρόκειται για τα ίδια άτομα που είχαν διαπράξει τουλάχιστον δύο ακόμη ληστείες, σε οικία στην Αρκίτσα Φθιώτιδας και σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Δομοκό Φθιώτιδας.

 
Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ, από τους δράστες, οι 3 είναι ηλικίας 28 ετών και ο ένας 24 ετών και κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και για παράνομη οπλοχρησία.

Το απόγευμα της 30-12-2012 ο 45χρονος βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος στο γραφείο πρατήριου υγρών καυσίμων όπου εργαζόταν ως υπάλληλος, φέροντας τέσσερα τραύματα από πυροβόλο όπλο.

Από την αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας των τεσσάρων δραστών, οι οποίοι διέπραξαν την ανθρωποκτονία με κίνητρο την ληστεία, αρπάζοντας από τον 45χρονο το χρηματικό ποσό των 3.097 ευρώ.

Οι κατηγορούμενοι, από τον Δεκέμβριο τουλάχιστον του 2012, συγκρότησαν συμμορία, η οποία διέπραξε τουλάχιστον δύο ακόμη ληστείες σε βάρος ζευγαριού ημεδαπών, σε οικία στην Αρκίτσα Φθιώτιδας, καθώς και σε βάρος 34χρονου υπηκόου Αλβανίας, υπαλλήλου σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Δομοκό Φθιώτιδας.

Οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και την σύλληψη των τεσσάρων δραστών συνεχίζονται, ενώ διερευνάται η συμμετοχή τους στην τέλεση και άλλων κακουργηματικής φύσεως αδικημάτων.
-
 

Σχόλια