Λονδίνο: Το Piccadilly Circus υποδέχεται το UP Greek Tourism

Σε ένα ταξίδι της ανα τον κόσμο,
από τις 31 Ιανουαρίου και για δύο εβδομάδες,
η γιγαντοαφίσα του UP Greek Tourism θα βρίσκεται στην καρδιά του Λονδίνου


Μετά τη Νέα Υόρκη και την Ουάσινγκτον, με επιτυχία ολοκληρώθηκε και η τρίτη καμπάνια κοινωνικής χρηματοδότησης (crowdfunding) του Up Greek Tourism, κάνοντας πραγματικότητα αυτή τη φορά την ανάρτηση της ηλεκτρονικής γιγαντοαφίσας (video), στο πολυσύχναστο κέντρο του Λονδίνου, στο Piccadilly Circus.
Tο ποσό στόχος για την ενοικίαση του διαφημιστικού χώρου στην πλατεία για δύο εβδομάδες ήταν £12,000, ενώ η συγκέντρωση των χρημάτων έγινε και πάλι με συνεισφορές πολιτών ανά τον κόσμο, μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα  www.loudsause.com.
Το δημιουργικό της καμπάνιας και αυτή τη φορά ανατέθηκε στον πολυβραβευμένο graphic designer Χάρη Τσέβη και κινείται στο ίδιο πλαίσιο σκέψης με την πρώτη: προβολή όμορφων εικόνων που θυμίζουν Ελλάδα και κάλεσμα των τουριστών να επιλέξουν τη χώρα μας για διακοπές. 
Η Κατερίνα Σπετσίου, Project manager της καμπάνιας του Λονδίνου, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε κατενθουσιασμένοι που μπορέσαμε με επιτυχία να φέρουμε εις πέρας μία ακόμα καμπάνια του Up Greek Tourism. Κατανοούμε ότι αυτό έγινε σε μία περίοδο με οικονομικές δυσκολίες για τους περισσότερους από εμάς, κάτι που μας κάνει να εκτιμούμε ακόμη περισσότερο μία μία χωριστά τη συνεισφορά του καθενός, ανεξαρτήτως ποσού. Αυτή η έμπρακτη ανταπόκριση του κόσμου σε μία τόσο δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας, μας συγκινεί βαθύτατα, γιατί ουσιαστικά πρόκειται για μια απόδειξη αγάπης για την Ελλάδα και πίστης στον Τουρισμό της. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους”. 
Η γιγαντοαφίσα, θα ανέβει στο Piccadilly Circus την Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου όπου και θα παραμείνει για δύο εβδομάδες.
Μέλη της ομάδας του UP Greek Tourism θα μεταβούν στο Λονδίνο για την ημέρα αυτή, ενώ ανοιχτή πρόσκληση απευθύνεται στους δημοσιογράφους και τα ειδησεογραφικά δίκτυα ανά τον κόσμο, να επισκεφθούν την πλατεία, να πάρουν πλάνα και φωτογραφίες από την γιγαντοαφίσα του UP Greek Tourism και να παροτρύνουν τον κόσμο να επιλέξει την Ελλάδα ως τον επόμενό του τουριστικό προορισμό.
 
 
Πηγή: Πρεσβεία της Ελλάδος στο Λονδίνο
 

Σχόλια