Πάτρα: Αναπαράσταση της δολοφονίας της Ρεγγίνας Παπανδρέου ζητά η ανακρίτρια!




Την αναπαράσταση του φόνου της Ρεγγίνας Παπανδρέου, μέσα στο σπίτι της στην οδό Καποδιστρίου τον περασμένο Ιούνιο , έχει ζητήσει η ανακρίτρια σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας
"Πελοπόννησος".
Η δικαστική λειτουργός αναμένεται το επόμενο διάστημα να μεταβεί στο σπίτι  της άτυχης δασκάλας  με τους κατηγορουμένους για την ανθρωποκτονία , παρουσία αστυνομικών αλλά και των συνηγόρων, προκειμένου να ξεκαθαριστούν οι κινήσεις του ζευγαριού που κατηγορείται για την δολοφονία της 82χρονης.
Με τον τρόπο αυτό θα διασαφηνιστούν κάποιες κρίσιμες για την ανάκριση λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα η στάση του θύματος όταν δεχόταν τα κτυπήματα καθώς και ο ρόλος του καθενός εκ των δραστών.
Οι απαντήσεις από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας όπου μεταφέρθηκε το μαχαίρι το οποίο χρησιμοποιήθηκε για την ανθρωποκτονία δεν είναι ξεκάθαρες καθώς δεν έχουν εντοπιστεί δακτυλικά αποτυπώματα ούτε ίχνη από DNA.
Επίσης, δεν έχουν εντοπιστεί άλλα ίχνη των δραστών στον τόπο του εγκλήματος.
Ως δράστες έχουν συλληφθεί ένα ζευγάρι τοξικομανών  ηλικίας 30 και 29 ετών . Σύμφωνα με το κατηγορητήριο εκείνη την ημέρα είχαν πάει στο σπίτι του θύματος και ρωτούσαν για να ενοικιάσουν το ισόγειο  της διώροφης κατοικίας.
Η 30χρονη απασχολούσε την δασκάλα με  ερωτήσεις και ο σύντροφός της είχε την ευκαιρία να ψάξει στους χώρους για κοσμήματα. Οταν όμως η γυναίκα κατάλαβε τι συνέβαινε, ο 29χρονος άρχισε να την χτυπά με μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματός της.

      Πηγή:Πελοπόννησος της Κυριακής-ρεπορταζ Γιώργος Ηλιόπουλος


 

Σχόλια